0 toestellen gevonden

Sorteren op:

Release datum Toestel prijs

    Geen telefoons gevonden

Bekijk alle mobiele telefoons met Android

Je kan vandaag de dag overal mobiele telefoons kopen en je hebt ook nog eens honderden verschillende types en tientallen verschillende merken. Je komt werkelijk om in de zoektocht naar een nieuwe telefoon. In dit overzicht vind je alle telefoons met Android. Je kan nog gemakkelijk aanpassingen maken o.b.v. verschillende specificaties en eigenschappen, op deze manier komt de beste telefoon met Android er vanzelf uitrollen!

Wat is Android?

Android is een besturingssysteem welke hoofdzakelijk draait op mobiele telefoons (ook wel smartphones genoemd). Een smartphone is meer dan zomaar een telefoon, het is eigenlijk een soort mini computer waar je van alles mee kan doen. Je kan er van alles meedoen doordat er een Android besturingssysteem op draait.

Android is ontwikkeld door Google en heeft als basis Linux. Sinds 2008 heeft Android zijn opmars gemaakt toen het eerste HTC toestel op de markt kwam met het Android besturingssysteem. Inmiddels leveren vele verschillende fabrikanten mobiele telefoons standaard met het Android besturingssysteem.

Voordelen van een Android telefoon

Het grote voordeel van een telefoon met het Android besturingssysteem is de integratie met Google diensten als; Gmail, Maps, Google drive e.d. Ook is android een open source systeem waardoor ontwikkelaars de vrijheid hebben om applicaties te bouwen die draaien op Android. Hierdoor heb je veel variatie en beschikbaarheid in verschillende apps en games. Je kan deze allemaal vinden in de zogeheten Google Play Store welke standaard in het Android besturingssysteem zit.