0 toestellen gevonden

Sorteren op:

Release datum Toestel prijs

    Geen telefoons gevonden

Apple iPhone’s vergelijken

Als je eenmaal een Apple iPhone hebt, wil je nooit meer een mobiele telefoon van een ander merk. Het gebruiksgemak en de kwaliteit van het toestel zijn heel groot en wegen ruimschoots op tegen de wat hogere prijs. Apple werkt met het veelgeprezen besturingssysteem iOS. Dat is waanzinnig snel en heeft vaak als eerste de nieuwste apps. Daarnaast zijn het intuïtieve touchscreen en het mooie design van de iPhone veel besproken pluspunten.

Display is top

Bijzonder aan de iPhone is verder de topkwaliteit van het beeldscherm. Apple ontwikkelde de zogenaamde Retina-display en dit levert werkelijk haarscherpe beelden op. Zelfs als de zon fel schijnt en je op mobieltjes van andere merken vrijwel niets meer ziet, is het scherm goed afleesbaar.

Haarscherpe foto’s en films

Met de camera van de iPhone kan je schitterende foto’s en films maken. Hoewel de camera van de nieuwste iPhones ‘slechts’ 8 megapixels heeft en hij het daarmee lijkt af te leggen tegen die van toestellen van concurrenten, is het tegendeel waar. Door slimme technische snufjes als snel scherpstellen en een beeldstabilisator, levert de camera juist loepzuivere opnames. Zelfs als er weinig licht is, zijn de foto’s van hoge kwaliteit. Datzelfde geldt voor filmbeelden. Die zijn echt vloeiend en gedetailleerd, ook in slow motion.

Nooit meer zonder iPhone

Als je veel data of applicaties op je mobiele telefoon opslaat kan je het beste een toestel kopen met een grote opslagcapaciteit. Met 16 of 32 GB komt de gemiddelde gebruiker een heel eind, maar er is zelfs een iPhone met 128 GB. Dan hoef je je nooit meer zorgen te maken of je genoeg ruimte hebt op je toestel. Natuurlijk kost zo’n mobieltje wat meer, maar dan heb je wel ‘the top of the bill’ en kan je weer jaren vooruit. Maar mocht je wat minder in de slappe was zitten, dan is er ook voor jou een betaalbare mobiele telefoon van Apple te koop. En als je eenmaal een iPhone hebt, wil je nooit meer zonder.