0 toestellen gevonden

Sorteren op:

Release datum Toestel prijs

    Geen telefoons gevonden

Vergelijk alle mobiele telefoons van Honor

Honor is een zusterbedrijf van het Chinese merk Huawei, maar dit zal je niet terug zien in het aanbod want ze profileren zich apart. Sinds 2014 zijn Honor telefoons ook beschikbaar in Nederland. Dit is dus relatief kort.

Honor staat bekend vooral om betaalbaarheid en de smartphones en tablets die ze aanbieden zijn dus goed geprijsd. Echter, met een Honor toestel haal je ook kwaliteit binnen en specificaties die je niet gauw op andere telefoons in dezelfde prijsklasse zal terugvinden.

Het bedrijf

Met het geld dat Honor bespaart door winkelpanden te huren en dure reclame te laten zien op televisie, zijn ze in staat een budgetvriendelijke reeks telefoons op de markt te brengen. Zo verkoopt Honor in Nederland alleen maar online en via een webwinkel namelijk Bol.com. Hierdoor halen ze de middenman weg en hebben klanten direct contact met het bedrijf Honor zelf. De doelgroep is vooral de ‘always on’ generatie, de groep klanten die meer dan 30 procent van hun tijd online zijn en die dus de meeste transacties regelen via het internet.

De telefoons

Honor telefoons zijn zeer goed uitziende telefoons. Ze gebruiken een moderne behuizing die beschikbaar is in verschillende kleuren en met verschillende effecten er op. Ook de camera’s zijn van zeer hoge kwaliteit en beeldschermen worden gekenmerkt door hoge resoluties en mooie kleuren. Ook de hardware van binnen is zeker de moeite waard.

De toestellen van Honor zijn dus hip, kleurrijk en spelen in op de generatie jonge telefoongebruikers van vandaag. De generatie die graag foto’s en video’s maakt en die alles deelt via sociale media. Waar ook een goed uitziende telefoon een statussymbool is en een statement maakt. Honor telefoons zijn uitermate geschikt om veel apps tegelijk te gebruiken en snel te browsen op het internet. Voor de ‘always on’ generatie die constant updates en notificaties ontvangt zijn deze telefoons een kwalitatief en betaalbaar alternatief voor de grote merken.