0 toestellen gevonden

Sorteren op:

Release datum Toestel prijs

    Geen telefoons gevonden

LG telefoons betaalbaar én trendy

Twee dingen vallen direct op aan de mobiele telefoons van LG. Allereerst dat ze een trendy design hebben. Aan de vormgeving is duidelijk veel aandacht besteed, je hebt zelfs toestellen met een achterkant van leer deze liggen nog prettiger in de hand dan de andere.

Wat verder opvallend is aan de LG-telefoon is dat hij uitermate betaalbaar is. Als je het vergelijkt met toestellen van andere merken zal je zien dat de LG voor hetzelfde bedrag meer mogelijkheden biedt. Je krijgt echt waar voor je geld.

Internet zonder haperingen

Er zijn veel verschillende types LG-telefoons, maar allemaal zijn ze zeer gebruiksvriendelijk door het besturingssysteem Android. Welk model je kiest hangt uiteraard af van jouw wensen. Ben je vooral op zoek naar een toestel om onderweg mee te kunnen bellen in geval van nood, dan kom je uit bij een basistelefoon van LG, die overigens zeer voordelig is. Voor fanatieke internetters is 4G een aanrader. De snelheid ervan zorgt ervoor dat je zonder storende haperingen het web op kunt.

Goede camera

Ook op het gebied van de foto- en filmcamera op de LG-telefoons is veel te kiezen. Goedkopere toestellen hebben meestal goed bruikbare camera’s, maar bij de nieuwste modellen kan het aantal megapixels wel oplopen tot 16 voor de ‘gewone’ camera en tot 8 megapixels voor de frontcamera. Dat levert uitermate fraaie beelden op, die niet onderdoen voor veel losse fototoestellen of filmcamera’s.

Levensechte kleuren

LG heeft daarnaast unieke extra’s ontwikkeld. Zo zijn er smartphones met de ‘knock code’. Je ontgrendelt je telefoon middels een paar tikken op je beeldscherm. Ook zijn er types met een ‘softly curved screen’, een licht gebogen beeldscherm dat vanuit elke hoek goed afleesbaar is. Dat beeldscherm is overigens zelf ook van hoge kwaliteit. Scherpe beelden en levensechte kleuren zijn het resultaat.

LG voor iedereen

De LG heeft Android als besturingssysteem en is daarmee snel en betrouwbaar. Dat is misschien wel het allerbelangrijkste voor een mobiele telefoon. De LG scoort op alle punten dus goed en is voor iedereen binnen bereik.