19 toestellen gevonden

Sorteren op:

Release datum Toestel prijs
Merk: Samsung

Samsung telefoons goed en gebruiksvriendelijk

Het aanbod aan mobiele telefoons van Samsung is erg groot. Maar of je nu kiest voor het nieuwste model, de Samsung Galaxy S6, of voor een mobieltje waarmee je alleen kunt bellen of sms’en, ze zijn allemaal zeer gebruiksvriendelijk. In no time heb je in de vingers hoe hij werkt. Direct alle Samsung telefoons vergelijken en maak met gebruik van de vele filter mogelijkheden om zo het juiste Samsung toestel te vinden.

Razendsnel internet

Voor welk type Samsung-toestel je kiest hangt af van de eisen die jij stelt aan je mobiele telefoon. Als je veel gebruikmaakt van internet onderweg, is het natuurlijk heel fijn als je razendsnel kunt surfen. De keuze voor een toestel dat 4G-internet ondersteunt, is dan gauw gemaakt.

Haarscherp beeldscherm

Ook zal je dan eerder kiezen voor een type Samsung met een wat groter beeldscherm, bijvoorbeeld 5,1 inch, zodat je websites makkelijk kunt lezen. Of misschien is zelfs een phablet, die tussen een telefoon en een tablet in zit, van 5,7 inch wat voor jou. De kwaliteit van het display is eveneens van belang. Als je veel filmpjes bekijkt is het fijn als je beeldscherm een hoge resolutie heeft. De super AMOLED display van Samsung is dan ideaal, want die zorgt voor haarscherp beeld.

Fraaie foto’s

Je mobiele telefoon heb je vrijwel altijd bij je en daarom is het prettig dat als er zich een spontaan fotomoment voordoet, je een toestel hebt dat kwalitatief goede foto’s kan nemen. De allerbeste camera’s van Samsung hebben maar liefst 20,7 megapixels en maken topfoto’s, maar ook met veel minder megapixels maak je al bijzonder fraaie opnames.

Veel opslagruimte

Het interne geheugen van de Samsung-smartphone loopt op tot wel 128 GB. Heel handig als je veel foto’s, films, apps, games, documenten, etcetera opslaat. Wie dat niet doet, kan een mobiele telefoon nemen met veel minder opslagruimte. Voordeel daarvan is dat deze goedkoper zijn. Zo is er voor elk budget een mobiele telefoon van Samsung verkrijgbaar.