Motorola Moto G 16 GB (3rd Gen): perfect voor de veeleisende mens

Duurzaam ontwerp
De Motorola Moto G 16 GB derde generatie is een toestel dat perfect past bij jouw drukke levensstijl. Soms zijn er nu eenmaal van die omstandigheden dat het handig zou zijn dat je toestel daar zich zou aanpassen en jij je niet druk hoeft te maken of je smartphone het wel gaat overleven. De Motorola Moto G is namelijk waterbestendig en overleeft zelfs een duik in een regenplas, zonder dat daardoor jouw hele dag in het water valt. Droog het toestel simpelweg even af en ga weer verder waar je gebleven was.

Het duurzame Corning® Gorilla® Glass scherm is bestand tegen jouw veeleisende levensstijl. Deze speciale technologie maakt het mogelijk dat het scherm van je telefoon behoed wordt voor lelijke krassen en beschadigingen. Met het 5 inch formaat heb je met dit toestel een groot scherm waar je met gemak video’s op afspelen, de mooiste foto’s kunt bekijken en rustig je mail kan checken.

Capaciteit
Ook de batterij is gebouwd om een hele dag mee te gaan en jou niet in de steek te laten als je hem nodig hebt. De krachtige 2470 mAh batterij zorgt ervoor dat je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kunt bouwen op jouw Motorola Moto G 3rd Gen.

De 1,4 quad-core processor maakt het mogelijk om probleemloos tussen de verschillende apps en functies te switchen zonder dat je hier aan snelheid verliest. Met de 4G heb je dan ook nog eens supersnel internet waarbij je zonder haperingen op het web kan surfen, games kan spelen, muziek kan streamen en video’s kan bekijken.

Voor wie 16GB nog niet genoeg is, is het mogelijk om je opslaggeheugen te vergroten naar 32GB door middel van een micro SD-kaart, waardoor je dit kunt aanpassen aan je eigen wensen en je smartphone gebruik.

Camera
De camera van de Motorola Moto G 16GB derde generatie maakt prachtige foto’s door de geavanceerde 13 megapixel camera die het toestel heeft. Door de dual Led flitser worden de kleuren schitterend in balans gebracht en krijg je levensechte foto’s met realistische kleuren. Dit alles wordt nog een versterkt door het nieuwe F 2.0 diafragma die deze resultaten mogelijk maakt.

Zelfs onder ongunstige lichtomstandigheden zoals bijvoorbeeld duisternis, schemer, schaduw of veel bewolking, maak je met deze smartphone camera nog de mooiste en scherpste foto’s. De Motorola Moto G 16 GB derde generatie is verkrijgbaar in het wit en zwart en kost als los toestel rond de 200 euro.