• Dennis
  • 0

Eerder verschenen al renders van de Moto G5, de opvolger van de Moto G4 Plus, nu is er ook een foto verschenen. Daarnaast zijn er een aantal specificaties die we aan het rijtje van geruchten kunnen toevoegen.

Zo lijkt het erop dat de Moto dit jaar in twee varianten wordt uitgebracht: in de Moto G5 en de Moto G5 Plus.

Moto G5 Plus

Moto G5 en Moto G5 Plus

Waarschijnlijk is Lenovo van plan om zowel de Moto G5 als de Moto G5 Plus uit te brengen. Op Google+ is een foto verschenen van een mobiel toestel dat sterk lijkt op de renders van de Moto G5 Plus. Het scherm heeft een formaat van 5,2 inch. Eerder dacht men dat het om een 5,5 inch toestel zou gaan. Dat is logisch, want de Moto G4 en de Moto G4 Plus hebben beiden een 5,5 inch groot scherm.

Lenovo gaat mogelijk twee modellen uitbrengen. De Moto G5 krijgt een 5,2 inch groot scherm, terwijl de Moto G5 Plus een 5,5 inch groot scherm krijgt. Op die manier kunnen klanten kiezen. Maar het is goed ook mogelijk dat de Moto G5 Plus een kleiner scherm krijgt dan zijn voorganger. Een echte zinnige uitspraak over het schermformaat van de Moto G5 Plus is er dus nog niet.

Specificaties Moto G5

De Moto G5 krijgt mogelijk een 12 megapixel camera en een 3000mAh grote accu. Het is dankzij Turbo Power mogelijk om binnen 15 minuten de accu tot zes uur gebruik op te laden.

Mogelijk krijgt het toestel een 2.0 GHz octacore processor, een vingerafdrukscanner en een NFC-chip.

Specificaties Moto G5 Plus

De Moto G5 Plus wordt het grote broertje en krijgt mogelijk een 5,5 inch groot scherm met een beeldresolutie van 1920 bij 1090 pixels, een 13 megapixel camera en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Onder de motorkap vinden we de Qualcomm Snapdragon 625 processor, begeleid door 4GB werkgeheugen en een interne opslagcapaciteit van 32GB. Mogelijk komt het toestel uit met Android 7.0 Nougat.

Het is nog niet duidelijk wanneer we het toestel mogen verwachten. Een introductie tijdens het MWC lijkt op dit moment vrij logisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...