• Dennis
  • 0

De Moto M en de Lenovo P2 worden mogelijk op 8 november door Lenovo geïntroduceerd. Uit nieuwe geruchten blijkt dat het bedrijf plannen heeft op 8 november twee nieuwe smartphones te presenteren.

Als bewijs daarvoor geldt gelekt promotiemateriaal, waaruit we op kunnen maken dat ter twee nieuwe smartphones in de pijpleiding zitten. Al tijden gonst het van de geruchten over de komst van een budget Moto M en de Lenovo P2.

Lenovo P2 Motorola Moto M

Lenovo P2 en Moto M

De Moto M en de Lenovo P2 lijken op gebied van specificaties behoorlijk op elkaar. Van de buitenkant krijgen beide toestellen wel flinke verschillen.

De Moto M en de Lenovo 2 krijgen beiden een 5,5 inch groot Full HD-beeldscherm. De budgetvriendelijke Moto M krijgt een normaal lcd-beeldscherm terwijl de Lenovo P2 mogelijk wordt voorzien van een luxere AMOLED-scherm. Daarmee is het eerste verschil in beide toestellen een feit.

Beide toestellen zouden dezelfde Qualcomm Snapdragon 625-processor krijgen. Dat is een 2 GHz octacore processor. Beide toestellen worden begeleid met minimaal 3 gigabyte werkgeheugen en 32 gigabyte interne opslagcapaciteit. De specificaties zijn opvallend voor de prijzen die het bedrijf van plan is te vragen. Mogelijk wil Lenovo een lager bedrag voor high-end smartphones gaan vragen.

Camera

De camera van de Moto M is mogelijk beter dan de Lenovo P2. De Moto M krijgt een 16 megapixelcamera, terwijl de Lenovo P2 het moet doen met een 13 megapixelcamera aan de achterkant. Aan de voorkant heeft de Lenovo P2 een 5 megapixelcamera, terwijl we nog niet weten hoe hoog de resolutie de voorcamera van de Moto M zal zijn. Mogelijk gaat het om een 5 of 8 megapixel camera.

Prijzen en beschikbaarheid

De Moto M en de Lenovo P2 worden mogelijk op 8 november in China geïntroduceerd. De Moto M zal dan mogelijk eind dit jaar of begin volgend jaar ook in Europa verkocht worden. Voor de Lenovo P2 is dat nog niet zeker. Momenteel is er nog niet veel zinnigs over de prijs te zeggen, omdat de toestellen nog niet officieel zijn gepresenteerd. Uit geruchten blijkt dat Lenovo mogelijk een lagere prijs voor een meer high-end toestel wil vragen. Of dit echt waar is, weten we op 8 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...