• Dennis
  • 0

Motorola komt volgende week met de Moto Z2. De fabrikant heeft de datum zelf bevestigd door middel van een aankondiging. Dat doet het bedrijf met een zogenaamde ‘save the date’-aankondiging.

Daaruit blijkt dat het bedrijf op 27 juni om 19:00 een nieuwe smartphone uit de doeken wil doen. Uit de foto valt op te merken dat het hier mogelijk om de Motorola Moto Z2 gaat.

Moto Z2 onderdeel van reeks aankondigingen

Motorola heeft een drukke maand voor de boeg. Onlangs heeft het bedrijf al de Moto E4 en de Moto E4 Plus aangekondigd, en naar verluidt wil Motorola deze maand nog meer toestellen presenteren. Eén van die toestellen is de Moto Z2, die waarschijnlijk op 27 juni al geïntroduceerd zal worden.

Het bedrijf heeft een zogenaamde save-the-date-aankondiging de deur uit gedaan. Op de aankondiging is te zien: ‘Motorola is back. 27 June 2017, 19:00. Please save the date and wait for update.’ Op de aankondiging is aan de rechterkant een foto te zien van een vrouw die een Motorola-toestel vasthoudt. Het is waarschijnlijk het toestel dat Motorola wil presenteren. Gezien de vormgeving is in ieder geval duidelijk dat het toestel uit de Moto Z-serie afkomstig is.

Moto Z2 is high-end smartphone

Motorola levert met de Z-serie een smartphone-serie met de meest geavanceerde smartphones. Waarschijnlijk is de Moto Z2 een vlaggenschiptoestel van Motorola en zal het de opvolger van de Motorola Moto Z van vorig jaar worden. Er passeerden al meerdere keren geruchten de revue ver deze smartphone. Het gaat hier mogelijk om een toestel met een 5,5 inch groot QHD-beeldscherm. Onder de motorkap vinden we waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 835-processor en 6 GB werkgeheugen. Het toestel krijgt ondersteuning voor de Moto Mods.

De Motorola Moto Z2 wordt waarschijnlijk volgende week aangekondigd. Het toestel zou tussen de 650 en 750 euro gaan kosten. Daardoor duikt de prijs van dit toestel flink onder de prijzen van andere vlaggenschiptoestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...