Lenovo heeft als eigenaar van Motorola de nieuwe Motorola Moto G4 in Nederland uitgebracht. De Moto-serie legt Lenovo bepaald geen windeieren. De zeer scherpe prijs en de hoge kwaliteit van de toestellen zijn een gelukkige combinatie die de Moto G-smartphones een begerenswaardige telefoon maken.

Lenovo brengt deze week de Moto G4 uit en ook dit toestel belooft bij het grote publiek hoge ogen te gooien. Het toestel kost namelijk 229 euro, maar voor dat bedrag krijg je behoorlijk wat waar voor je geld.

Moto G4

Motorola Moto G4: de specificaties

Het lijkt erop dat de Motorola Moto G4 net als andere toestellen uit de Moto-serie weer een succes zal worden. Dit toestel heeft namelijk een groot Full HD-beeldscherm met een diagonaal van 5,5 inch. Daarnaast heeft Lenovo gebruikgemaakt van een IPS LCD-beeldscherm, dat beroemd is geworden vanwege haar hoge helderheid en lage energieverbruik.

Dat maakt de nieuwe smartphone een energiezuinig toestel. Onder de motorkap vinden we een Qualcomm Snapdragon 617 chipset, bestaande uit een quadcore 1,5 GHz processor en een 1,2 GHz quadcore processor. Daarnaast wordt het toestel begeleid door 2 gigabyte werkgeheugen. Het toestel heeft 16 gigabyte interne opslagcapaciteit, dat verder uit te breiden is aan de hand van een MicroSD-kaart.

Camera

De Motorola Moto G4 beschikt over een uitgebreide 13 megapixelcamera aan de achterzijde van het toestel. Dit toestel beschikt over een krachtige dualtone flitser en daarnaast gezichtsherkenning, autofocus en HDR. Aan de voorkant vinden we een 5 megapixel selfiecamera.

Stock Android

Opvallend is dat Lenovo kiest voor het uitbrengen van een toestel met een vrijwel onbewerkte versie van Android 6.0.1. Marshmallow. De fabrikant plaatst namelijk geen eigen skin of vertragende interface over het besturingssysteem. Daardoor krijgen klanten een telefoon met een originele versie, waardoor de snelheid en de energieverbruik optimaal zijn. Daarnaast belooft Lenovo ook dit toestel weer te voorzien van de nodige software updates.

Prijzen en beschikbaarheid

De Moto G4 beschikt over een krachtige accu van 3.000 mAh. Het toestel is al in een aantal telefoonzaken te vinden tegen een verkoopadviesprijs van 229 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *