• Dennis
  • 0

Lenovo heeft als eigenaar van Motorola de nieuwe Motorola Moto G4 in Nederland uitgebracht. De Moto-serie legt Lenovo bepaald geen windeieren. De zeer scherpe prijs en de hoge kwaliteit van de toestellen zijn een gelukkige combinatie die de Moto G-smartphones een begerenswaardige telefoon maken.

Lenovo brengt deze week de Moto G4 uit en ook dit toestel belooft bij het grote publiek hoge ogen te gooien. Het toestel kost namelijk 229 euro, maar voor dat bedrag krijg je behoorlijk wat waar voor je geld.

Moto G4

Motorola Moto G4: de specificaties

Het lijkt erop dat de Motorola Moto G4 net als andere toestellen uit de Moto-serie weer een succes zal worden. Dit toestel heeft namelijk een groot Full HD-beeldscherm met een diagonaal van 5,5 inch. Daarnaast heeft Lenovo gebruikgemaakt van een IPS LCD-beeldscherm, dat beroemd is geworden vanwege haar hoge helderheid en lage energieverbruik.

Dat maakt de nieuwe smartphone een energiezuinig toestel. Onder de motorkap vinden we een Qualcomm Snapdragon 617 chipset, bestaande uit een quadcore 1,5 GHz processor en een 1,2 GHz quadcore processor. Daarnaast wordt het toestel begeleid door 2 gigabyte werkgeheugen. Het toestel heeft 16 gigabyte interne opslagcapaciteit, dat verder uit te breiden is aan de hand van een MicroSD-kaart.

Camera

De Motorola Moto G4 beschikt over een uitgebreide 13 megapixelcamera aan de achterzijde van het toestel. Dit toestel beschikt over een krachtige dualtone flitser en daarnaast gezichtsherkenning, autofocus en HDR. Aan de voorkant vinden we een 5 megapixel selfiecamera.

Stock Android

Opvallend is dat Lenovo kiest voor het uitbrengen van een toestel met een vrijwel onbewerkte versie van Android 6.0.1. Marshmallow. De fabrikant plaatst namelijk geen eigen skin of vertragende interface over het besturingssysteem. Daardoor krijgen klanten een telefoon met een originele versie, waardoor de snelheid en de energieverbruik optimaal zijn. Daarnaast belooft Lenovo ook dit toestel weer te voorzien van de nodige software updates.

Prijzen en beschikbaarheid

De Moto G4 beschikt over een krachtige accu van 3.000 mAh. Het toestel is al in een aantal telefoonzaken te vinden tegen een verkoopadviesprijs van 229 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...