Motorola Moto X Play: een perfect speelmaatje

Duurzaamheid
De batterij van de Motorola Moto X Play gaat tot meer dan twee dagen mee dankzij de grootte ervan, namelijk 3630 mAh. Hierdoor past deze smartphone zich helemaal aan jouw drukke levensstijl aan en heb je er weinig omkijken naar.

Scherm
Het scherm is gemaakt van het geavanceerde Gorilla® Glass® 3, wat inhoudt dat het toestel wel bestand is tegen een paar schokken en stoten en je smartphone wordt behoed voor lelijke krassen en beschadigingen. Daarnaast is de Motorola Moto X Play ook nog eens spatwaterdicht en past hij dus helemaal bij de moderne en actieve manier van leven.

Met het 5,5 inch formaat heb je met deze mobiele telefoon een groot exemplaar in handen wat prettig kijkt als je bijvoorbeeld video’s wilt afspelen of games wilt spelen. Zelfs het bekijken van je mail wordt hierdoor een stuk aangenamer.

Camera
De camera van de Motorola Moto X Play heeft een flitser die automatisch de kleuren aanpast en een zeer snelle focus. Met een 21 megapixel camera kun je met dit toestel bijzonder mooie, heldere en duidelijke foto’s die prachtig en levensecht van kleur zijn. Met het diafragma van F 2.0 maak je met je smartphone bijna professionele plaatjes die niet zouden misstaan op een foto expositie.

Aan de voorkant van het toestel zit een 5 megapixel camera met groothoeklens waarmee je de mooiste, gekste en leukste selfies kunt maken. Kortom, de Motorola Moto X Play is een echte cameratelefoon.

Capaciteit
Het werkgeheugen van de Motorola Moto X Play is 2GB, waardoor je moeiteloos van de ene functie en of applicatie naar de andere kunt switchen. De 1,7 GHz octa-core processor levert super veel power voor de smartphone waardoor je het maximale uit je telefoon kunt halen. Je kunt het toestel zowel in 16 GB als 32 GB (opslagcapaciteit) verkrijgen.

Het besturingssysteem waar de Motorola Moto X Play op draait is de Android 5.1 Lollipop, de allernieuwste versie van Google’s besturingssysteem. Aan de voorkant is dit toestel alleen verkrijgbaar in het wit of zwart, maar voor de achterkant kun je kiezen uit 14 verschillende kleuren van rood tot blauw en van geel tot groen. Een los toestel koop je vanaf € 380,-.