• Dennis
  • 0

Er zijn voor het eerst flink wat beelden opgedoken van een nieuwe smartphone van Lenovo, de Motorola Moto Z2 Force. Naast beelden van het toestel is er ook al een aantal specificaties uitgelekt. De Motorola Moto Z2 Force wordt een van de meest uitgebreide toestellen die Lenovo dit jaar onder de naam van Motorola uit zal gaan brengen.

De foto’s zijn afkomstig van @onleaks op Twitter, terwijl de specificaties afkomstig zijn van Android Authority. De opmerkelijke stap van Lenovo, is dat de fabrikant de 3,5 mm audio aansluiting weer terugbrengt in het toestel.

Lenovo brengt 3,5 mm audio aansluiting terug in Moto Z2 Force

De 3,5 mm audio aansluiting is weer terug in de Moto Z2 Force. Dat is opmerkelijk, want vorig jaar besloot Lenovo nog de 3,5 mm audio aansluiting te verwijderen op de Motorola Moto Z. Apple begon de hype vorig jaar door de aansluiting op de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus weg te halen. Daarna volgen tal van andere fabrikanten die de aansluiting ook verwijderden, waaronder Lenovo.

Op de foto’s is te zien dat de aansluiting weer terug is geplaatst in de behuizing en het lijkt er dus sterk op dat Lenovo spijt had van haar keuze vorig jaar. Volgens Lenovo was het weglaten vorig jaar noodzakelijk vanwege bezuinigingen.

Ontwerp en specificaties

De Motorola Moto Z Force is vooral op de Amerikaanse markt gericht en zal mogelijk in Europa worden uitgebracht. Het is goed te zien hoe het design is afgewerkt: het oogt volgens critici een beetje lomp en de camera sterkt veruit. Verder is het mogelijk het toestel aan Moto Mods te klikken.

Het toestel is evrder zeer dun: mogelijk slechts 6 mm dik. De camera is ruim 8,55 mm dik en steekt om die reden uit. Op gebeid van lengte en breedte is het toestel groter geworden. De Moto Z2 Force heeft een 5,5 inch groot beeldscherm, en een Qualcomm Snapdragon 835 processor . Wanneer het toestel uitkomt is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...