De nieuwe online webwinkel die Google onlangs lanceerde mist een bepaald toestel dat hoog aangeschreven stond. Op de webwinkel zijn Nexus-toestellen wel verkrijgbaar, maar de Nexus 5 ontbreekt.

Google Store

Het toestel dat hoog aangeschreven staat, is dus niet verkrijgbaar in de Google Store die afgelopen nacht openbaar werd gesteld. Het is een nieuwe webwinkel die veel producten van Google verkoopt. Google heeft hiermee de oude website vervangen. Er zijn onder andere veel smartphones, tablets en bepaalde hardware te koop in die nieuwe online winkel van Google. Hierdoor heeft Google zich dichter bij de consument gevestigd wat betreft de verkoop van bepaalde producten.

Verwacht geen speciale aanbiedingen of extreem hoge kortingen, want alle artikelen worden alsnog voor de reguliere prijs verkocht. Voordeel is wel dat bijna alles binnen een paar werkdagen kan worden geleverd, wat betekend dat er een goede voorraad aanwezig is.

Nexus 5 uit assortiment

Dan terugkomend op de Nexus 5, die ontbreekt in de Google Store. Sinds de komst van de Nexus 6 heeft Google al enige tijd de verkoop van de Nexus 5 stilgelegd, maar is het later hier toch op terug gekomen. Een slimme zet om zo de verkoop van de Nexus 6 aan te moedigen. Het lijkt er dan ook sterk op dat de Nexus 5 geheel uit het assortiment verdwijnt. Mocht je dit toestel alsnog willen aanschaffen zul je snel moeten zijn, want steeds meer webwinkels verkopen geen Nexus 5 modellen meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *