• Bjorn
  • 0

De nieuwe online webwinkel die Google onlangs lanceerde mist een bepaald toestel dat hoog aangeschreven stond. Op de webwinkel zijn Nexus-toestellen wel verkrijgbaar, maar de Nexus 5 ontbreekt.

Google Store

Het toestel dat hoog aangeschreven staat, is dus niet verkrijgbaar in de Google Store die afgelopen nacht openbaar werd gesteld. Het is een nieuwe webwinkel die veel producten van Google verkoopt. Google heeft hiermee de oude website vervangen. Er zijn onder andere veel smartphones, tablets en bepaalde hardware te koop in die nieuwe online winkel van Google. Hierdoor heeft Google zich dichter bij de consument gevestigd wat betreft de verkoop van bepaalde producten.

Verwacht geen speciale aanbiedingen of extreem hoge kortingen, want alle artikelen worden alsnog voor de reguliere prijs verkocht. Voordeel is wel dat bijna alles binnen een paar werkdagen kan worden geleverd, wat betekend dat er een goede voorraad aanwezig is.

Nexus 5 uit assortiment

Dan terugkomend op de Nexus 5, die ontbreekt in de Google Store. Sinds de komst van de Nexus 6 heeft Google al enige tijd de verkoop van de Nexus 5 stilgelegd, maar is het later hier toch op terug gekomen. Een slimme zet om zo de verkoop van de Nexus 6 aan te moedigen. Het lijkt er dan ook sterk op dat de Nexus 5 geheel uit het assortiment verdwijnt. Mocht je dit toestel alsnog willen aanschaffen zul je snel moeten zijn, want steeds meer webwinkels verkopen geen Nexus 5 modellen meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...