• Bjorn
  • 0

Eind deze maand zou de HTC One M9 overal in Nederland verkrijgbaar moeten zijn, althans dat was aangekondigd door HTC. Vandaag zou dus de dag zijn dat het toestel in alle winkels zal moeten liggen, maar het aantal beschikbare toestellen lijkt redelijk beperkt.

Het is nog niet zo lang geleden dat HTC het toestel presenteerde, dat was namelijk eind april. Normaal gesproken duurt het wel iets langer vanaf de onthulling voor een toestel ook daadwerkelijk te koop is. Bij Vodafone is het toestel in ieder geval al verkrijgbaar, maar andere providers laten nog op zich wachten.

Beschikbaarheid van het toestel

Mocht je van plan zijn de goudzilveren versie aan te schaffen, dan kan je vanaf vandaag bij Belsimpel terecht. Daar is namelijk alleen deze variant vanaf vandaag verkrijgbaar. De grijze One M9 zal hoogst waarschijnlijk later deze week leverbaar zijn. Phone House heeft hetzelfde probleem met de levertijd. Wanneer je niet langer kunt wachten, zul je waarschijnlijk bij Studentmobiel terecht komen. Die bieden namelijk beide toestellen vandaag al aan. De levertijd zal hooguit een paar dagen zijn, dus deze week zullen de eerste mensen het nieuwe toestel in Nederland kunnen bemachtigen.

afb htc one m9

Specificaties van de One M9

Het toestel wordt ondersteund door de beste processor die momenteel op de markt is, namelijk de Snapdragon 810 van Qualcomm. De processor bestaat uit 4 kernen van 1,5 GHz plus 4 kernen van 2 GHz. Hierdoor zul je veel plezier beleven aan het toestel en zul je razendsnel door alle apps vliegen. De One 9 bezit een 5 inch scherm die over een resolutie van maar liefst 1080×1920 pixels beschikt. Het werkgeheugen bestaat uit 3 GB en daarnaast is er 32 GB aan opslagcapaciteit aanwezig op het toestel. Wel is dit geheugen uitbreidbaar door middel van een Micro SD kaart. Natuurlijk wordt het toestel bestuurd door de nieuwste software van Android, Android 5.0 Lollipop met Userinterface HTC Sense 7.0. Als dat niet alles is, zul je ook nog gebruik kunnen maken van een camera die over 20,7 megapixels beschikt en een UltraPixel-camera aan de voorzijde van het toestel om de beste selfies mee te maken. Al met al een flinke verbetering ten opzicht van de HTC M8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...