• Dennis
  • 0

Er zijn nieuwe foto’s verschenen van de nog onaangekondigde Nokia 9. De Nokia 9 wordt ontwikkeld door het bedrijf HMD Global, dat een exclusieve licentie heeft op de merknaam van Nokia. De komende tijd brengt het bedrijf nieuwe smartphones en dumbphones uit.

Het nieuwste model smartphone van HMD Global wordt de Nokia 9. Daarvan zijn er inmiddels al een paar foto’s uitgelekt.

Nieuwe foto’s tonen Nokia 9

Het gaat hier niet om renders, maar om echte foto’s. Het Finse bedrijf heeft de merknaam Nokia in bezit en is inmiddels begonnen aan de ontwikkeling van de telefoons. Tijdens het Mobile World Congress toonde het bedrijf drie verschillende smartphones en een hernieuwde uitvoering van de klassieke Nokia 3310. Daarbij vertelde het bedrijf al dit jaar nog meer smartphones uit te willen brengen.

Over de Nokia 9 gaan al een tijd lang geruchten. Inmiddels heeft de Franse website Fandroid de hand op foto’s weten te leggen van een nieuwe, nog niet aangekondigde smartphone. Het is duidelijk dat het hier om een nieuwe Noka-telefoon gaat. Het gaat hier om een zogenoemd prototype, die verstopt zit in een plastic behuizing. Daardoor is niet goed te zien hoe het design van het toestel er precies uitziet. Smartphonefabrikanten werken vaker met zo’n mal om zo het design te verbergen, of te voorkomen dat er foto’s van het toestel kunnen worden gemaakt.

Specificities Nokia N9

Door die plastic mal kunnen we maar weinig zeggen over het uiterlijk van de smartphone. Mogelijk krijgt de Nokia 9 een metalen frame met een voor- en achterkant van glas. De smartphone zal mogelijk gaan lijken op de iPhone 4S.

Op de foto’s zijn ook technische details te zien. Daaruit blijkt dat de Nokia 9 een 5,3 inch beeldscherm met 2K-beeldschermresolutie zal worden. Dat blijkt niet uit de specificaties, maar de Snapdragon 835 van Qualcomm staat op de foto vermeldt, wat betekent dat deze de resolutie goed aankan. De telefoon krijgt 4GB werkgeheugen en 63GB interne opslagcapaciteit. Voorts krijgt het toestel een dubbele 13-migapixelcamera aan de achterkant van het toestel. Wanneer HMD Global het toestel zal gaan introduceren, is nog niet bekend. Mogelijk gebeurt dat rond de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...