• Bjorn
  • 0

Microsoft is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Windows Phone. Het is een veelbelovend toestel dat hoogstwaarschijnlijk voorzien wordt van een 5,2 inch scherm. Aankomende zomer zou het toestel verkrijgbaar moeten zijn.

De Microsoft Lumia 940 krijgt naar verluid een scherm met een diagonaal van 5,2 inch. Voor de liefhebbers van grote schermen, er is ook een Lumia 940 XL in de maak. Deze zou een schermdiagonaal hebben van 5,7 inch. Als alles meezit zou het zomaar kunnen dat in juni de beide toestellen worden onthuld. Deze smartphones zullen de eerste toestellen zijn die op de markt worden gebracht met het besturingssysteem Windows 10. De software zou tegen die tijd ook beschikbaar moeten zijn als mobiele versie.

Lumia 940 en Lumia 940 XL

Hoewel de resolutie van het scherm van het nieuwe vlaggenschip van Microsoft nog niet bekend is gemaakt, gaan we er toch wel van uit dat voor de Lumia 940 minimaal een Full HD scherm mag worden gerekend. Het toestel wordt voorzien van een fantastische camera die over 24 of 25 megapixel beschikt. De selfiecamera zou zo’n 5 megapixel bedragen. Beide toestellen zullen worden ondersteunt met een irisscanner en ze zullen een stylus ondersteunen.

afb lumia 940 2

Windows 10 high-end smartphone

Het was alweer een poosje geleden dat Microsoft zo’n kwalitatief goed toestel op de markt bracht. De laatste tijd produceren ze vooral veel budgetsmartphones. De Lumia 640 en Lumia 930 zijn hier goede voorbeelden van. Het is dan ook al bijna een jaar geleden dat Microsoft een vlaggenschip op de markt bracht. Maar Microsoft weet het slim aan te pakken, door bij de lancering van Windows 10 gelijk een nieuwe smartphone topper uit te brengen. Hierdoor zullen ze niet alleen veel belangstelling voor het toestel zelf krijgen, maar ook zullen veel mensen direct gebruik willen maken van het nieuwe besturingssysteem. Hierdoor gaat Microsoft haar eigen besturingssysteem een mooi podium geven om op voort te borduren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...