• Dennis
  • 0

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de HTC U 11, die mogelijk op 16 mei door HTC wordt aangekondigd. De HTC U 11 wordt het vlaggenschiptoestel voor 2017. Op de nieuwe beelden is te zien dat de HTC U 11 niet over een hoofdtelefoonaansluiting zal beschikken.

Op gebied van design lijkt het toestel op de Samsung Galaxy S7. Op de mock-up zien we een rood toestel, vergelijkbaar met de rode iPhone 7 Plus. De nieuwe beelden geven een idee van hoe het nieuwe toestel eruit komt te zien. De zogenaamde 3D renders zijn geen officiële beelden van HTC, maar mock-ups van Chinese fabrikanten van accessoires voor het nieuwe toestel.

Mock-up HTC U 11

We moeten de renders niet verwarren met de echte renders die HTC vlak voor de introductie van het toestel naar buiten brengt. Dit zijn zogenaamde mock-ups. Het zijn geen officiële beelden van HTC, maar beelden die gemaakt worden door Chinese fabrikanten van accessoires. De mock-ups worden gemaakt op basis van de afmetingen en geruchten over het toestel.

Vervolgens gebruiken Chinese fabrikanten die mock-ups om zo beter accessoires voor het nieuwe toestel te kunnen ontwikkelen. @Onleaks heeft de beelden naar buiten gebracht. In het verleden heeft hij goede 3D renders gelekt, waardoor we een aardig inkijkje kregen van hoe nieuwe toestellen eruit kwamen te zien. De achterkant lijkt sterk op die van de Samsung Galaxy S7, maar door zijn rode kleur en antennestrepen ook op die van de rode iPhone 7.

Verder heeft HTC volgens de mock-up afscheid genomen van de 3,5 mm headphonejack. Het toestel wordt waarschijnlijk op 16 mei aangekondigd en krijgt waarschijnlijk een 5,5 inch groot beeldscherm, voorzien van een 2K QHD-beeldschermresolutie. De smartphone krijgt mogelijk Android 7.1.1 Nougat, voorzien van de eigen Sense-interface van HTC. Daarbij zal ook Edge Sense geleverd worden. Mogelijk worden de zijkanten van het toestel aanraak gevoelig. Onder de motorkap vinden we binnenkort waarschijnlijk de Snapdragon 835 processor, voorzien van 4GB of 6GB werkgeheugen en 64GB of 128 GB-opslaggeheugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...