• Dennis
  • 0

De nieuwe Nokia 230 is voor het eerst bij telefoonwinkels in Nederland te vinden. De telefoon is opmerkelijk, omdat het hier niet om een smartphone gaat. Het gaat hier om een klassieke mobiele telefoon, met moderne functies.

Zo kan men naast bellen en sms’en, er ook mee whatsappen, twitteren en facebooken. Voor veel mensen zijn die functionaliteiten voldoende. De Nokia 230 is verkrijgbaar tegen een scherpe prijs van onder de 65 euro.

Nokia 230

Geen smartphone
De Nokia 230 is geen smartphone, maar is een ideale telefoon voor mensen die zo nu en dan even op Twitter en Facebook willen kijken. Deze gsm heeft geen touchscreen, maar is net zoals vroeger te bedienen met numerieke druktoetsen. Dat is handig voor iedereen die niet overweg kan met een touchscreen. Het is ook mogelijk andere moderne applicaties, zoals bijvoorbeeld Skype en Facebook Messenger op de Nokia 230 te installeren.

Microsoft heeft het toestel geoptimaliseerd voor gebruik zonder databundel. Daarmee is het toestel zonder databundel alsnog verantwoord te gebruiken. Wie regelmatig gebruikmaakt van internet, doet er toch goed aan een bundel af te sluiten.

Verdere specificaties
De Nokia 230 is een telefoon met een 2,8 inch groot scherm. De resolutie is ‘maar’ 320 bij 240 pixels, maar dat is voldoende voor deze klassieke telefoon. De accu haalt met 1200 mAh een standby-tijd van 23 dagen. Daarnaast kunnen gebruikers 23 uur nonstop bellen, zonder te hoeven opladen.

Deze mobiele telefoon heeft zelfs een simpele 2 megapixel camera aan boord. De kwaliteit is niet zo goed als bij een dure smartphone, maar toch zijn de plaatjes duidelijk genoeg. De foto’s hebben een minder hoge resolutie en zijn daarom zonder databundel op sociale media te plaatsen. De telefoon beschikt ook over een frontcamera.

Prijzen en beschikbaarheid
De Nokia 230 kost bij de eerste webwinkel in Nederland 62 euro. In de komende weken komt de Nokia 230 ook in andere winkels beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...