• Bjorn
  • 0

Mensen met een Android of Windows smartphone hebben al geruime tijd gebruik kunnen maken van de vele voordelen die het navigatieprogramma van Nokia met zich mee brengt. Het is sinds afgelopen nacht ook mogelijk voor iPhone gebruikers hier je voordeel uit te halen. Geheel gratis kun je over de hele wereld de juiste route vinden.

Focus op andere diensten

Nokia is natuurlijk bekend van haar mobiele telefoons. Waarschijnlijk is bij de meeste mensen wel duidelijk dat Microsoft dit gedeelte van Nokia heeft overgenomen. Nokia heeft zich daarom gericht op andere projecten, waaronder HERE. Hiermee heeft Nokia een zeer gewaardeerde applicatie op de markt gebracht waar veel mensen voordeel uit halen. Een paar jaar lang is deze applicatie al voor menig toestel beschikbaar geweest, maar sinds vannacht kunnen dus ook iPhone gebruikers hier gebruik van maken.

Gebruiksvriendelijk

Het programma dat Nokia heeft ontwikkeld houdt rekening met wat je onderweg kan tegenkomen. Zo zou je eerst misschien een bepaalde reisapplicatie installeren om te kijken hoe laat je bus aankomt, maar dat hoeft niet meer. Het is mogelijk om door het openbaar vervoer in grote steden te navigeren. Daarnaast voorziet het programma je van alle file-informatie en heb je de beschikking over turn-by-turn navigatie.

Voordelen ten opzichte van huidige navigatie

Tegenwoordig is er op elke mobiele telefoon wel een standaard applicatie waarin je beschikking hebt over maps en meestal een navigatie-functie. Toch onderscheidt deze applicatie zich op een bijzondere manier. Het is namelijk mogelijk om kaarten te downloaden en offline je navigatie te gebruiken. Hierdoor heb je geen mobiel netwerk meer nodig om te navigeren. Er zijn natuurlijk losse toestellen, zoals Garmin produceert, op de markt, maar daar betaal je al snel richting de honderd euro voor. De applicatie van Nokia is geheel gratis. Hierdoor hebben alle iPhone gebruikers vanaf heden ook de mogelijkheid om offline te navigeren, dus gauw naar de App Store om deze applicatie eens goed te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...