• Dennis
  • 0

Een half jaar na introductie van de OnePlus 2 heeft OnePlus besloten de prijs van het laatste toestel met 50 euro te verlagen. Daardoor is het toestel nu voor 345 euro te koop. De productiekosten van het toestel zijn omlaag gegaan, en daarom gelooft de fabrikant erin dat het nu tijd is om de consument daarvan te laten profiteren.

OnePlus zegt dat het om een permanente prijsverlaging gaat.

OnePlus 2

Opmerkelijke stap
OnePlus heeft inmiddels twee opmerkelijke stappen genomen ten aanzien van de verkoop van de OnePlus 2. Niet lang geleden besloot de fabrikant het uitnodigingssysteem al los te laten. Daardoor hadden kopers geen uitnodiging meer nodig om het toestel te bestellen. Bij het eerste toestel werkte OnePlus wel volledig met een uitnodigingssysteem. Dat systeem is bijna een jaar lang gebruikt. De fabrikant heeft het invitesysteem nu afgeschaft.

Een tweede opmerkelijke stap is de prijsverlaging van de OnePlus 2 met 50 euro. Beide stappen suggereren dat de fabrikant problemen heeft met de verkoop van OnePlus 2. Door beide stappen is het nu heel interessant om deze smartphone aan te schaffen, want het toestel laat zich goed meten met andere vlaggenschiptoestellen, zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S6 en de LG G4.

OnePlus 2

De smartphone heeft namelijk een groot Full HD-beeldscherm van maar liefst 5,5 inch, een Snapdragon 810-processor van Qualcomm en 3 gigabyte werkgeheugen. Daarnaast is deze smartphone verkrijgbaar in 16 of 64 gigabyte interne opslagcapaciteit. Een nadeel is wel dat het toestel geen geheugenkaartslot heeft, waardoor het geheugen niet uit te breiden is.

Het toestel baarde wereldwijd opzien omdat deze het eerste toestel met een USB Type-C aansluiting was. Daardoor maakt het niet meer uit hoe je de USB-poort gebruikt. De smartphone heeft een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorzijde. Met een 3300 mAh accu heeft de OnePlus 2 een behoorlijk uithoudingsvermogen. De prijs is aanzienlijk lager dan dat van andere vlaggenschiptoestellen van andere merken.

Prijzen en beschikbaarheid
De OnePlus 2 is nu blijvend in prijs verlaagd en verkrijgbaar tegen een verkoopprijs van 345 euro.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...