De OnePlus 3 zou al op 7 april geïntroduceerd worden. Dat suggereren Chinese websites. Als de geruchten blijken te kloppen, zou dat verraden dat OnePlus in zwaar weer zit. De huidige OnePlus 2 is namelijk nog geen acht maanden oud en de resultaten blijven uit.

De nieuwe OnePlus 2 is absoluut geen hoogvlieger op gebied van verkoopcijfers. Zo stopte OnePlus al met het uitnodigingssysteem en verlaagde het de prijs van het toestel. Nu gaan er geruchten dat al op 7 april de opvolger van de OnePlus 2, de OnePlus 3 het levenslicht zal zien. Eerder gingen er nog geruchten dat dit pas tegen de zomer het geval zou zijn.

One Plus 3

Geen teasers rondom OnePlus 3

OnePlus staat bekend als een bedrijf dat flink de tijd neemt om de geruchtenmolen op stoom te jagen en het publiek alvast op te warmen voor de komst van een nieuwe smartphone. Dit jaar is er nog niets van OnePlus naar buitengekomen en als de introductie op 7 april zou zijn, dan is er ook nog maar weinig tijd over om dit te doen.

Als het hier inderdaad wel gaat om een vroegtijdige introductie van de OnePlus 3 op 7 april, dan zal dat de derde opmerkelijke stap van het bedrijf zijn. Eerder liet het bedrijf het invite-systeem al los en verlaagde het de prijs van het huidige toestel met ruim 50 euro.

Specificaties

Uit een uitgelekte benchmark zou blijken dat de OnePlus 3 beschikt over een 5,5 inch groot Full HD-beeldscherm. Dat zou een achteruitgang betekenen, want de huidige toestellen van andere merken hebben al een QHD-beeldscherm. Het nieuwe toestel zou wel de Qualcomm Snapdragon 820 processor hebben, wat op dit moment de beste smartphone processor op de markt is.

daarnaast zou OnePlus de smartphone 32 gigabyte opslaggeheugen meegeven, zonder dat deze uit te breiden is met een MicroSD-kaart.

Korreltje zout

De geruchten over de komst van een nieuw toestel moeten met een korreltje zout genomen worden. OnePlus heeft de geruchten niet bevestigd en het lijkt erop dat het bedrijf niet zo wanhopig is dat het halsoverkop een nieuwe smartphone zal introduceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *