• Dennis
  • 0

De OnePlus 3 is weer verkrijgbaar. De Chinese fabrikant van de smartphone, OnePlus, heeft is weer begonnen met de verkoop van het toestel. Het bedrijf legde onlangs de verkoop van het model stil, omdat het bedrijf de grote vraag naar het toestel niet kon inlopen.

Het leek erop dat OnePlus met de verkoopstop een nieuwe marketingstunt in het leven had geroepen om zo de verkopen juist te stimuleren. Uiteindelijk bleek er niets van die beweringen waar te zijn. OnePlus beloofde de verkoopstop tot 12 september vol te houden en heeft dat inderdaad gedaan.

OnePlus 3

OnePlus 3 uit de verkoop

Aan het begin van augustus zei OnePlus een tijdelijke verkoopstop op haar nieuwste vlaggenschiptoestel te zetten. Het toestel zou ruim een maand uit de handel worden gehaald. Er bleek zo’n grote vraag naar het toestel te zijn, dat het bedrijf zich genoodzaakt voelde een verkoopstop in te lassen.

Het Chinese bedrijf zei de stop tot 12 september vol te willen halen. Binnen het geruchtencircuit beweerden boze tongen dat het om een marketingctruc van het bedrijf zou gaan. Maar OnePlus hield de verkoopstop daadwerkelijk vol. Een groot deel van de Europese Unie kon het toestel niet bestellen. Daarnaast was het toestel ook in Hong Kong moeilijk verkrijgbaar.

Grotere voorraad

OnePlus zegt dat het in de afgelopen maand heeft gewerkt aan het vergroten van de voorraad. Daarnaast zijn de productielijnen onder handen genomen, waardoor het nu mogelijk is sneller de OnePlus 3 in grotere aantallen te kunnen produceren.

De timing van OnePlus is erg goed, want concurrent Samsung heeft op dit moment grote problemen met de Samsung Galaxy Note 7. Daardoor kan de Chinese smartphonefabrikant nu proberen klanten van Samsung over te halen toch de OnePlus 3 in huis te halen.

Prijzen en beschikbaarheid

De OnePlus 3 is vanaf 12 september weer verkrijgbaar. Het toestel is alleen te verkrijgen via de eigen website van OnePlus. De prijs van het toestel is onveranderd gebleven; 399 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...