• Dennis
  • 0

De OnePlus 3 komt zonder uitnodiging te koop. De Chinese smartphonefabrikant OnePlus is beroemd en berucht om haar uitnodigingssystemen. OnePlus heeft zelf aangegeven het nieuwe toestel op 15 juni aan het grote publiek te presenteren. De Chinese fabrikant zegt dat het tijd is dat het toestel verkrijgbaar is zoals dat gaat bij iedere andere smartphonefabrikant.

In drie jaar tijd is OnePlus een zeer toonaangevend merk op de smartphonemarkt geworden. Dat komt vooral door de slimme marketing die het bedrijf uitvoert. Daarnaast zijn de smartphones bijzonder goed en krijg je dus veel smartphone voor je geld.

OnePlus 3 TENAA

OnePlus 3 meteen in de verkoop

De afgelopen twee jaar voerde OnePlus een uitnodigingssysteem. Potentiële klanten konden zich aanmelden voor een uitnodiging. Het bedrijf deelde vervolgens weer verder uitnodigingen uit, waardoor er een sneeuwbaleffect ontstond. Op die manier kon het bedrijf de vraag naar de smartphones bijbenen en daarnaast werden de toestellen ook een stil gewilder. Het bedrijf creëerde op een kunstmatige manier schaarste.

Maar de laatste tijd was de rek uit het uitnodigingssysteem. Wel wist OnePlus een goede basis voor het bedrijf te bouwen. Het bedrijf is in drie jaar uitgegroeid van start-up naar een toonaangevend merk op de Chinese smartphonemarkt. Het invite systeem heeft OnePlus dus zeker geen windeieren gelegd.

Tijd om volwassen te worden

Volgens de fabrikant is het nu tijd om volwassen te worden. De basis is stevig genoeg en dus wordt het systeem geschrapt. De volgende smartphone van OnePlus, de OnePlus 3 wordt meteen na introductie verkrijgbaar voor iedereen, zonder uitnodiging. Dat heeft de oprichter van het bedrijf, Carl Pei, zelf bekendgemaakt.

Prijzen en beschikbaarheid

De OnePlus 3 wordt op 15 juni gelanceerd en is waarschijnlijk vanaf die dag meteen te bestellen. De introductie moet nog plaats vinden, maar veel details van het nieuwe toestel zijn inmiddels al uitgelekt, mede door toedoen van de Chinese keuringsinstantie Tenaa. De prijs van het toestel komt vermoedelijk te liggen tussen de 270 en 355 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...