• Dennis
  • 0

Al een tijd lang gaan er geruchten de ronde dat de Chinese smartphonefabrikant OnePlus een nieuw toestel wil introduceren. Naar verluidt zou OnePlus werken aan de opvolger van de OnePlus 3, de OnePlus 3T.

Inmiddels gaan er geruchten de ronde dat het toestel mogelijk 80 euro duurder zal worden dan het huidige model. De Chinese fabrikant wil de geruchten nog steeds niet bevestigen.

OnePlus 3

OnePlus 3T

De OnePlus 3T zou naar verluidt de opvolger van de OnePlus 3 zijn. Het nieuwe model zou in grote lijnen sterk lijken op zijn voorganger, maar het beeldscherm en processor zouden aanzienlijke verbeteringen krijgen.

Het gerucht is afkomstig van de tech-insider Evan Blass. Blass heeft het wel vaker bij het rechte eind en is doorgaans goed geïnformeerd. Daarmee is het gerucht niet zomaar een gerucht, mede omdat de tech-insider het beestje bij haar naam noemt. Daarmee kunnen we ervan uit gaan dat de OnePlus 3T echt bestaat.

Het toestel zal volgens Blass tot 80 euro duurder worden dan het huidige model. OnePlus gebruikt voor de europrijzen altijd precies de dollarprijs. Daarmee kunnen we ervan uit gaan dat het nieuwe model in Nederland 80 euro duurder zal worden. Dit betekent dat de OnePlus 3T mogelijk vanaf 479 euro verkrijgbaar zal zijn.

Geruchten

Er gaan al een tijd lang geruchten over de komst van de OnePlus 3T. Het nieuwe model zou beschikken over de nieuwere Qualcomm Snapdragon 821-processor, die tot tien procent sneller is dan de Qualcomm Snapdragon 820processor, die nu in de OnePlus 3 te vinden is. Verder zou de fabrikant een ander beeldscherm willen gebruiken. Het huidige model beschikt over een Super AMOLED-scherm, maar daarmee zouden productieproblemen zijn. Die problemen moeten worden opgelost met de komst van een Lcd-scherm. Dat lijkt een stap terug, maar OnePlus zou van plan zijn de resolutie te verhogen van Full HD naar QHD/ 2K.

Volgens Blass duurt het nog wel even tot de smartphone officieel wordt aangekondigd. OnePlus heeft zelf nog niet op de geruchten gereageerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...