• Dennis
  • 0

OnePlus staat erom bekend ieder jaar het geruchtencircuit een handje te helpen. Ook dit jaar heeft OnePlus zelf een gerucht de wereld in geholpen. Zo deed het bedrijf de kleuren rondom de OnePlus 5 uit de doeken.

De verwachting is dat OnePlus deze zomer de OnePlus 5 zal gaan presenteren. Uit de geruchten die OnePlus zelf heeft gepubliceerd, kunnen we opmaken dat het nieuwe toestel in vier verschillende kleuren zal worden uitgebracht.

OnePlus publiceert teaser OnePlus 5

OnePlus heeft onlangs zelf een teaser op haar Twitter gezet rondom de nieuwe OnePlus 5. Het bedrijf vraagt haar volgers welke kleuren zij interessant vinden voor hun nieuwe smartphone. Daarbij staat de tekst ‘What 5hould the color of your next phone be?’ De vijf in de tekst is overigens geen typefout, maar een woordspeling die duidt op de OnePlus 5.

Uit de teaser kunnen we in ieder geval de volgende kleuren opmaken: Zwart, Parelmoer, Rood en Zilver. Het is dus goed mogelijk dat de fabrikant de toestellen in deze vier kleuren uit wil brengen. Helemaal zeker weten doen we het niet. Het is ook mogelijk dat OnePlus bijvoorbeeld één kleur af laat vallen of een populairiteitsmeting doet. Over het toestel gaan momentele behoorlijk wat geruchten en het is dus de vraag welke geruchten wel of niet kloppen.

De verwachting is dat OnePlus een nieuw toestel op de markt brengt, dat zich zou kunnen meter aan de Samsung Galaxy S8, of zelfs nog beter is. Op basis van die geruchten kunnen we een aantal uitspraken doen over mogelijke specificaties.

Specificaties OnePlus 5

Vermoedelijk krijgt de OnePlus 5 een 5,5 inch groot QHD-beeldscherm. Het zal hier niet gaan om een lcd-scherm, maar mogelijk om een AMOLED-scherm. De OnePlus 5 krijgt verder een Qualcomm Snapdragon 835-processor, de snelste processor op dit moment. Verder gaan er geruchten dat het toestel maar liefst 8GB werkgeheugen en 256 GB interne opslagcapaciteit zal krijgen. Mogelijk gaat OnePlus meerdere toestellen met verschillende specificaties uitbrengen. De behuizing zou bovendien erg dunner worden, waardoor de accucapaciteit omlaag gaat. De OnePlus 3T is inmiddels al uit de verkoop gehaald, waardoor introductie van het nieuwe toestel niet ver meer weg lijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...