• Dennis
  • 0

De geruchten over de komst van een nieuwe toestel van de Chinese smartphonefabrikant OnePlus zijn waar. De fabrikant heeft op Twitter bevestigd dat het inderdaad op 15 november een nieuwe smartphone wil gaan introduceren.

Volgens geruchten gaat het om een nieuwe variant van de OnePlus 3, de OnePlus 3T. Er gaan al enkele weken geruchten dat er een nieuw toestel van de fabrikant aan zit te komen.

OnePlus 3

OnePlus 3T in het geruchtencircuit

Al tijden zijn er geruchten over de komst van een nieuwe smartphone van OnePlus. De fabrikant heeft inmiddels zelf op Twitter gemeld dat het op 15 november een nieuw toestel wil gaan introduceren. Daarnaast heeft OnePlus bevestigd dat het toestel gebruikmaakt van de Snapdragon 821-processor. Daarmee werden de geruchten min of meer bevestigd: de OnePlus 3T is een feit.

De geruchten over de OnePlus 3T komen niet uit de lucht vallen. Begin vorige maand dook het toestel voor het eerst op in de benchmarks. Het gaat om typenummer ‘A3010’, wat dichtbij het typenummer van de normale OnePlus 3 ligt. Daarmee werd al duidelijk dat het om een nieuwe versie van de OnePlus 3 gaat.

De OnePlus 3T krijgt de snellere en nieuwere Qualcomm Snapdragon 821 processor en is daarmee vijf tot tien procent sneller dan zijn voorganger. Die geruchten zijn door OnePlus bevestigd.

Mogelijk gaat OnePlus ook gebruikmaken van een ander beeldscherm. Het toestel krijgt mogelijk een lcd-beeldscherm in plaats van een AMOLED-beeldscherm. Daarmee wordt wel de beeldschermresolutie verbeterd naar een QHD-resolutie.

Prijzen en beschikbaarheid

De OnePlus 3T gaat mogelijk zo’n 80 euro meer kosten dan de OnePlus 3. Dit betekent dat de OnePlus 3T mogelijk zo’n 479 euro zal kosten. De Chinese fabrikant heeft de smartphone waarschijnlijk in het leven geroepen omdat er problemen zijn met de productie van de OnePlus 3. Eerder legde de fabrikant de verkoop van dat model al stil. Mogelijk zou een tekort aan AMOLED-schermen de oorzaak van het probleem zijn.

Door nu een nieuwer model met een ander scherm te introduceren, zouden de problemen met de verkoop van het toestel moeten zijn opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...