• Dennis
  • 0

Het geruchtencircuit rondom OnePlus heeft het er al een tijdje over; de fabrikant zou werken aan een nieuwe uitvoering. De OnePlus 3 kent productieproblemen en om die reden zou een nieuw product noodzakelijk zijn. Uit de laatste geruchten blijkt dat het vermoedelijk om de productie van de OnePlus 3T gaat.

Eerder deze maand publiceerde de Chinese keuringsinstantie Tenaa een typenummer van het nieuwe toestel. Het gaat hier om de OnePlus A3010. Dat nummer lijkt sterk op het typenummer van de OnePlus 3 (A3000). Daarmee werd duidelijk dat OnePlus aan een nieuwe uitvoering van de OnePlus 3 zou werken.

OnePlus X

Productieproblemen nopen OnePlus tot OnePlus 3T

OnePlus heeft op dit moment productieproblemen met de OnePlus 3, zo stelt het geruchtencircuit. Het zou mogelijk gaan om problemen met de productie van het AMOLED-scherm. Door het tekort zou OnePlus momenteel niet genoeg OnePlus 3 toestellen kunnen produceren.

Daarom zou de producent overwegen een toestel met een lcd-beeldscherm uit te brengen. Daarmee moeten de productieproblemen zijn opgelost.

Andere verschillen

Uit de laatste geruchten blijkt dat OnePlus met de OnePlus 3T mogelijk nog grotere verschillen tussen beide modellen wil maken. Uit hints blijkt dat het nieuwe model OnePlus 3T gaat heten en moet worden gezien als een ‘update’ van de OnePlus 3. Een ontwerper van het Chinese bedrijf zou een ontwerp van de OnePlus 3T op het Chinese sociale medium Weibo hebben geplaatst. Dat moet als bewijs dienen dat het bedrijf inderdaad bezig is met de ontwikkeling van een ander toestel.

Mogelijk krijgt de OnePlus 3T een Snapdragon 821-processor van Qualcomm aan boord. Die processor is ongeveer 10 procent sneller dan de huidige Snapdragon 820processor. Verder zou de OnePlus 3T beschikken over het nieuwste Android-besturingssysteem, Android 7.0. Daarop draait een eigen schil van Oxygen OS.

Het Chinese bedrijf heeft de geruchten overigens nog niet bevestigd. Wel ontkent OnePlus stellig dat het een ander type beeldscherm zou willen gebruiken in een nieuw toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...