Mobielvergelijken.nl is geregistreerd in 2004 en actief in het verzamelen van aanbiedingen van alle mobiele telefoons. Mobielvergelijken.nl is gevestigd in de Oosterhamrikkade 66, 9714 BG te Groningen waar we dagelijks met een enthousiast team speuren naar de nieuwste aanbiedingen en de nieuwste mobiele telefoons.

Waarom Mobielvergelijken.nl?

Mobielvergelijken.nl is een snel groeiende website in de Nederlandse markt voor het vergelijken van de nieuwste smartphones i.c.m een abonnement of losse aanschaf. We proberen een compleet aanbod te bieden aan onze vele bezoekers. Doordat we een zo compleet mogelijk aanbod hebben kan onze website helpen met het zoeken naar een geschikte aanbieding voor uw nieuwe mobiele telefoon. Doordat er vele webwinkels zijn met allen verschillende prijzen en aanbiedingen, is het erg gemakkelijk om via Mobielvergelijken.nl te starten.

Doelstelling

Onze doelstelling is voor de volle 100% onze vele dagelijkse bezoekers te voorzien van het laatste telecom nieuws en alle mogelijke aanbiedingen voor mobiele telefoons en abonnementen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *