• Erik
  • 0

Vanmiddag heeft de eigenaar van The Phone House faillissement aangevraagd voor zijn telecomwinkels. Het faillissement is aangevraagd voor de fysieke winkels van The Phone House en de webwinkels zoals Typhone.

De slechte resultaten van afgelopen jaren heeft de eigenaar doen besluiten om faillissement aan te vragen. Investeringen in nieuwe winkel interieur en systemen om abonnementen te verkopen hebben niet kunnen bijdragen aan betere resultaten van de winkels.  Ook is de concurrentie nog heviger geworden en hebben providers zelf massaal winkels en verkooppunten geopend. Ook geeft de Phone House aan dat de nieuwe regels van de wet financieel toezicht geen bijdrage leveren aan de omzet van mobiele abonnementen. Door deze nieuwe wetgeving is het een stuk moeilijker en complexer om een mobiel abonnement met een smartphone te verkopen.

De huidige winkels van The Phone House zullen voorlopig gewoon geopend blijven. Onduidelijk is nog wat er gaat gebeuren met de 806 werknemers die het bedrijf telt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...