• Dennis
  • 0

Het geruchtencircuit over de komst van de Samsung Galaxy Note 6 is al een paar maanden op stoom. De laatste weken gaan er nieuwe geruchten dat de fabrikant de Galaxy Note 6 wil overslaan en meteen de Galaxy Note 7 wil presenteren. Waarschijnlijk is de presentatie van dit nieuwe toestel begin augustus. Dat blijkt uit de nieuwste informatie.

De geruchten en roddels over de opvolger van de Samsung Galaxy Note 5 zijn al een tijd op het web te vinden. De Samsung Galaxy S6 Edge wordt ook opgevolgd door de Samsung Galaxy Note 6. In een paar weken tijd zijn er al veel nieuwe details uitgelekt.

Samsung Galaxy Note 7

Galaxy Note 6 wordt Galaxy Note 7

Sinds een week doen zich geruchten de ronde dat Samsung dit jaar geen Galaxy Note 6 zal presenteren, maar de Samsung Galaxy Note 7. Als de fabrikant daarvoor kiest, dan kan dat een logische keuze zijn. Op die manier loopt de naam namelijk gelijk in de pas met die van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Ede. Of de fabrikant er echt voor kiest, is nog even afwachten.

Presentatie over twee maanden

Volgens tech-insider Evan Blass, doorgaans een bron die zeer betrouwbaar is, zegt dat de introductie van de Samsung Galaxy Note 6 of Note 7 pas in augustus zal plaatsvinden. Dat duurt dus nog twee maanden. Opvallend is dat ook Blass niet weet welke modelnaam Samsung aan zal nemen voor haar nieuwe toestel. De Galaxy Note wordt waarschijnlijk op 2 of 3 augustus gepresenteerd. Eerder gingen er geruchten dat het toestel pas halverwege augustus gepresenteerd zou worden.

Dubbele camera

Naast geruchten over de naam van het nieuwe toestel en de verschijningsdatum, is er nog een ander hardnekkig gerust. Het Koreaanse bedrijf zou ervoor kiezen om het toestel uit te rusten met een dubbele camera. Mogelijk doet Samsung dit om zo de concurrentie met Apple aan te gaan. Al lange tijd gaan er geruchten dat de opvolgers van de iPhone 6S en 6S Plus over een dubbele camera zullen beschikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...