Als je het over budgetsmartphones hebt, zal de Motorola Moto G bij iedereen bekend zijn. Een erg degelijk toestel voor een zachte prijs. Alsof dat niet alles was, heeft Motorola dit toestel nu ook voorzien van 4G. Hiermee brengt het een nieuwe versie van hetzelfde toestel op de markt.

De Moto G is een toestel die over veel goede specificaties beschikt. Afgelopen weekend is dit toestel ook in een 4G-versie op de markt gebracht, waardoor deze goedkope smartphone erg aantrekkelijk is geworden. Voor minder dan 200 euro haal je het toestel in huis en beschik je werkelijk waar over alle mogelijkheden en een zeer uitgebreid menu met allerlei functies.

afb moto g 4g

Wanneer is het toestel beschikbaar?

Vanaf afgelopen weekend is het mogelijk het toestel aan te schaffen via een aantal online winkels. De Motorola Moto G 4G is in het zwart en in het wit te bestellen. Hierdoor loopt Nederland vooruit op de rest van de wereld, omdat in Nederland het toestel als eerste op de markt komt. Na de bekendmaking van het toestel begin deze maand is het erg snel gegaan, want het toestel ligt dezelfde maand al in de schappen van de winkels. Mocht je dus op zoek zijn naar een goedkope 4G-smartphone, dan is de Moto G 4G het perfecte toestel.

Kenmerken van het toestel

De Motorola Moto G 4G wordt ondersteund door een 1,2 GHz quad-core processor, die het apparaat erg snel laat werken. Het werkgeheugen waar je met dit toestel over beschikt is 1 GB en je hebt 8 GB aan opslagcapaciteit beschikbaar. Wel is de opslagcapaciteit uit te breiden door middel van een Micro SD kaart. Het toestel beschikt over een mooi 5 inch HD-scherm met een resolutie van 720×1280 pixels. Daarnaast zijn de camera‚Äôs ook zeker noemenswaardig. Er bevindt zich namelijk een 8 megapixel camera aan de achterzijde van het toestel en aan de voorzijde van het toestel zit een selfie cam die over 2 megapixels beschikt. De Moto G 4G draait op het onlangs vernieuwde Android 5.0 Lollipop en natuurlijk niet te vergeten ondersteund dit toestel 4G. Exact dezelfde specificaties als de Moto G, die vorig jaar uit kwam. Dit alles is voor minder dan 200 euro aan te schaffen. Zeker de moeite waard om te overwegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *