• Dennis
  • 0

Deze zomer komt de Chinese smartphonefabrikant OnePlus vermoedelijk met haar nieuwste toestel en opvolger van de OnePlus 3, de OnePlus 5. Naar verluidt zal OnePlus de OnePlus 4 overslaan en gaat het toestel OnePlus 5 heten.

Inmiddels is er een render opgedoken waarop de achterkant van het nieuwe toestel te zien is. De Chinese smartphonefabrikant heeft de laatste tijd problemen met ontevreden klanten die oudere toestellen gebruiken. Daarnaast waren er leveringsproblemen met de OnePlus 3. Om die reden heeft OnePlus met de OnePlus 5 iets goed te merken.

OnePlus 5 verwachtingen

OnePlus 5 staat daarnaast ook bekend om haar lage prijzen. Vlaggenschiptoestellen hebben ongeveer dezelfde specificaties als OnePlus, maar de toestellen van OnePlus zijn soms tot wel de helft goedkoper. Om die reden zijn de verwachtingen rond de OnePlus 5 hoog gespannen.

Met alle huidige geruchten kunnen we stellen dat OnePlus mogelijk deze zomer met een nieuw toestel op de markt zal komen. Dit toestel gaat OnePlus 5 heten. De OnePlus 4 wordt overgeslagen, mogelijk omdat ‘4’ een ongeluksgetal is in Azië.

Met de eerste render van de achterzijde zijn de speculaties rondom het toestel op gang gekomen. De render laat een matzwarte achterkant met dubbele camera zien. Eerdere geruchten zeiden nog dat de OnePlus 5 een 23 megapixel camera van Sony zou krijgen, maar dat gerucht lijkt niet te kloppen. De OnePlus 5 zou een dubbele camera krijgen, om zo betere foto’s en video’s te maken in omstandigheden met weinig licht.

OnePlus 5 geruchten

De OnePlus 5 krijgt verder mogelijk een QHD-beeldscherm in plaats van een Full HD-beeldscherm. Daarnaast krijgt het toestel mogelijk een AMOLED-beeldscherm met gebogen randen. Toch blijft dat bij een gerucht. Een ander gerucht is dat het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 835 processor van Qualcomm, voorzien van 8GB werkgeheugen en 256GB interne opslagcapaciteit. De OnePlus 5 komt waarschijnlijk in meerdere varianten op de markt.

Het toestel met een dergelijke hoeveelheid werkgeheugen en opslagcapaciteit is waarschijnlijk het duurdere toestel. Dit lijkt logisch, gezien het feit dat OnePlus deze keuze in het verleden ook gemaakt heeft. Verder krijgt de OnePlus 5 mogelijk een erg dunne behuizing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...