De geruchtenstroom rondom de komst van de Samsung Galaxy Note 7 is al een tijd lang op stoom. Het lijkt erop dat Samsung dicht nabij een officiële release van het toestel komt, want er zijn inmiddels authentiek ogende renders van het nieuwe toestel uitgelekt. Het lijkt erop dat de renders van Samsung zelf komen.

Tech-insider Even Blass zette de afgelopen week de wereld op zijn kop door de renders alvast online te zetten. Blass is een insider met een behoorlijk goede trackrecord. De renders lijken daarnaast authentiek, waarmee we kunnen stellen dat het hier om echte renders gaat.

Samsung Galaxy Note 7 renders

Verschillende uitvoeringen Samsung Galaxy Note 7

Samsung gaat waarschijnlijk verschillende uitvoeringen van de Samsung Galaxy Note 7 uitbrengen. Op de renders zien we een zwarte, zilveren en lichtblauwe variant van het toestel. Op de achterzijde staat ‘Note 7’ geschreven, wat het vermoeden doet bevestigen dat de fabrikant de Samsung Galaxy Note 6 overslaat.

Dat zou naam technisch handig zijn, want de hele Galaxy-familie loopt dan weer in de pas. Begin dit jaar kwam de Samsung Galaxy S7-familie uit, waarmee nu alle toestellen in de serie weer op ‘7’ eindigen.

Specificaties

De Samsung Galaxy Note 7 kent al een lang bestaan binnen het geruchtencircuit. We kunnen al behoorlijk wat vertellen over het nieuwe toestel. Het heeft er alle schijn van dat de Samsung Galaxy Note een 5,7 inch groot Super AMOLED-beeldscherm heeft. Daarnaast zal het toestel waarschijnlijk beschikken over 64 gigabyte interne opslagcapaciteit en een MicroSD-slot.

Verder krijgt de smartphone dezelfde 12-megapixel Dual Pixel-camera als de Galaxy S7 (Edge) en een 5 megapixelcamera aan de voorkant van het toestel. De Samsung Galaxy Note 7 zal water- en stofdicht worden. Mogelijk krijgt de Note 7 ook een irisscanner.

Prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Note 7 zal waarschijnlijk begin augustus door Samsung gepresenteerd worden. Mogelijk is het toestel dan al halverwege augustus te koop. De prijs van het toestel is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *