• Dennis
  • 0

Er zijn nieuwe renders opgedoken van de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8. De renders geven in ieder geval meer informatie over de afmetingen van de nieuwe toestellen. Het is nog niet helemaal duidelijk of de smartphones er echt precies zo uit gaan zien. Op de renders zien we onder meer toestellen in goud en blauw. Die kleurstellingen gebruikt Samsung wel, maar zoals ze op de render te zien zijn, is dat een beetje ongebruikelijk.

Samsung Galaxy S8 RenderSamsung Galaxy S8 Render

Samsung Galaxy S8 Renders verraden afmetingen

De renders zijn gepubliceerd door de Koreaanse afdeling van de techsite CNET. De renders zijn gemaakt op basis van informatie van ooggetuigen. Het is zeer waarschijnlijk dat deze ooggetuige de smartphones zelf een tijdje in de hand heeft gehad en dus een redelijk goed beeld kan geven van hoe de nieuwe Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus eruit komen te zien.

Op beide renders zien we in ieder geval dat Samsung in tegenstelling tot Apple nog geen afscheid neemt van de 3,5 mm koptelefoonaansluiting. Wel krijgen de smartphones een USB C-poort en een vingerafdrukscanner. Die bevindt zich meteen naast de camera aan de achterzijde van het toestel.

De afmetingen zijn interessant. De blauwe render heeft afmetingen van 131,58 bij 68,05 mm. Daar gaat het meteen al fout: de afmeting bij de schermafmeting klopt niet, want op de gele render is een andere afmeting te zien. Eerdere geruchten zeiden juist dat de nieuwe toestellen even groot zouden worden als de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Als de renders kloppen, dan zou dat betekenen dat de Galaxy S78 een stapje kleiner wordt, terwijl de Galaxy S8 Plus een stuk groter wordt dan de huidige Galaxy S7 Edge.

Geruchtenstroom komt op gang

De geruchtenstroom rondom de Samsung Galaxy S8 komt flink op gang. In ieder geval is duidelijk dat de Edge zal komen te vervallen. Beide smartphones krijgen namelijk een gebogen scherm. Daarom zal Samsung mogelijk met de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus komen. Laatstgenoemde krijgt mogelijk een 6,2 inch scherm, de kleinere variant krijgt een 5,8 inch scherm. De fysieke homeknop zal verdwijnen en de vingerafdrukscanner wordt verhuisd naar de achterkant van het toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...