• Dennis
  • 0

We beginnen het jaar met goed nieuws: LG zou in een vergevorderd stadium zijn bij de productie van de opvolger van de LG G5, de LG G6. Naar verluidt komt het toestel in het eerste kwartaal van 2017 uit. De fabrikant heeft iets met ons goed te maken, want de LG G5 was geen succesvolle smartphone. Een insider binnen de accessoire fabrikanten van LG-smartphones heeft een render gemaakt op basis van de informatie die LG met de accessoire fabrikanten heeft gedeeld.

Tech-insider Onleaks heeft zijn roem verworven doordat hij toegang heeft over details van de vormgeving van toekomstige smartphones. Hij blijkt het regelmatig bij het rechte eind te hebben.

LG G6 Render

LG G6 render is betrouwbaar

De render van de LG G6 is redelijk betrouwbaar. Smartphonefabrikanten delen meestal de informatie over nieuwe toestellen met fabrikanten van accessoires. Op die manier kunnen er alvast hoesjes en screenprotectors worden geproduceerd. De accessoires zijn dan tegelijkertijd met de introductie van het toestel verkrijgbaar.

Aan de hand van die informatie heeft de tech-insider een 3D-tekening gemaakt. Op de renders is te zien hoe het nieuwe toestel er ongeveer uit moet komen te zien. De LG G6 is de opvolger van de LG G5 en moet het geflopte toestel snel doen vergeten. Mogelijk komt het toestel uit in februari 2017. Dan vindt het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona plaats.

Op de render zien we een unibody behuizing. Het lijkt erop dat de behuizing stof- en waterdicht is. Het modulaire karakter van de LG G5 gaat daarmee compleet verloren. De LG G5 stond juist bekend om haar modulaire karakter, maar consumenten leken er niet warm voor te lopen. De accu verwisselen of modules plaatsen is er straks dus niet meer bij.

Specificaties LG G6

De LG G6 blijft desalniettemin wel beschikken over een dubbele camera en vingerafdruksensor. Beide zijn aan de achterkant van het toestel te vinden. Verder krijgt de LG G6 mogelijk een 5,3 inch groot beeldscherm met 2K beeldschermresolutie. Het toestel wordt mogelijk aangestuurd door de Snapdragon 836-processor van Qualcomm en komt mogelijk in februari 2017 uit. Dan is het toestel in maart of april beschikbaar voor de verkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...