De Samsung e1200 is een heel simpele telefoon. Wanneer je overweegt dit apparaat aan te schaffen zul je waarschijnlijk alleen willen kunnen bellen en sms’en met je telefoon. Voor zeer weinig geld is dat mogelijk door een Samsung e1200 aan te schaffen. Er is een alarmklok, stopwatch, kalender en calculator ingebouwd, maar voor de rest zul je niet veel andere functies aantreffen.

Display

De display bestaat uit een 1,5 inch TFT-scherm die in totaal 65 duizend kleuren kan weergeven. Dit is natuurlijk een erg matige kwaliteit, maar omdat je waarschijnlijk alleen telefoonnummers hoeft in te toetsen en af en toe eens een berichtje zult typen heb je geen modern scherm nodig. De resolutie van het scherm is 128 x 128 pixels, waardoor de pixeldichtheid neerkomt op 121 pixels per inch. Het is geen touchscreen scherm, zoals bij de meeste telefoons van tegenwoordig.

Hardware

Het werkgeheugen dat beschikbaar is op dit toestel is 20 MB. Daarnaast beschik je over een uitbreidbaar geheugen van maximaal 32 GB, nadat je een Micro SD kaart in je toestel hebt geplaatst. De batterij die in dit toestel is geplaatst, is een Lithium-ion accu met een capaciteit van 800 mAh. Daardoor heeft de mobiel een stand-by tijd van 580 uur en een spreektijd van 576 minuten. Ook is de batterij vervangbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *