• Dennis
  • 0

Samsung is mogelijk van plan om de nieuwe Samsung Galaxy A9 Pro ook in Europa uit te brengen. Dat blijkt uit informatie van Wi-Fi Alliance. De instantie heeft een uitvoering van het toestel dat een Europees versienummer draagt, gecertificeerd om uit te brengen.

Samsung heeft een Europese uitvoering van de Samsung Galaxy A9 Pro door Wi-Fi Alliance laten certificeren. Het toestel heeft het typenummer ‘SM-A910F’. Van toestellen uit het verleden weten we dat de ‘F’ vaak staat voor het feit dat Samsung het toestel ook in Europa wil uitbrengen. Echter, het is niet bekend welke Europese landen het toestel mogen verwelkomen. De Samsung Galaxy A9 Pro werd in maart dit jaar al in China gepresenteerd en uitgebracht.

Samsung Galaxy A9 Pro

Samsung Galaxy A9 Pro is een extreem toestel

Volgens techliefhebbers is de Samsung Galaxy A9 Pro een extreem toestel. Dat komt mede door het 6 inch grote Super AMOLED-beeldscherm. Het toestel heeft verder een accu met een capaciteit van maar liefst 5000 mAh, één van de krachtigste accu’s in een smartphone ooit.

Ook op processorgebied is de smartphone een behoorlijke hoogvlieger, dankzij de Qualcomm Snapdragon 652 processor. De processor is opgebouwd uit een 1,8 GHz quadcore processor en een 1,2 GHz quadcore processor, begeleid door maar liefst 4 gigabyte werkgeheugen. Als kers op de taart beschikt het toestel over een interne opslagcapaciteit van 32 gigabyte.

Ten slotte heeft de Samsung Galaxy A9 Pro ook een behoorlijk goede camera. Aan de achterzijde heeft Samsung een camera met een resolutie van 16 megapixel geplaatst. De camera heeft optische beeldstabilisatie en een LED-flitser. Aan de voorkant heeft het toestel een 8 megapixel selfiecamera.

Prijzen en beschikbaarheid

Het heeft er alle schijn van dat de Samsung Galaxy A9 Pro ook naar Europa zal komen, gezien het Wi-Fi certificaat. Toch heeft de fabrikant de komst van het toestel nog niet officieel bevestigd. De kans is aanwezig dat het toestel bijvoorbeeld enkel naar Oost-Europese landen zoals Oekraïne of Roemenië zal komen. Maar ook dat is nog onzeker. Daarom valt over de prijs en een release datum nog niets te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...