De Samsung Galaxy J1 Duos verlengt je smartphone plezier

De Samsung Galaxy J1 Duos is een zogenaamde Dual SIM-uitvoering van de Galaxy J1. Met deze smartphone heb je de mogelijkheid om gelijktijdig twee simkaarten te gebruiken. Het is een compacte smartphone met met een schermdiagonaal van 4,3 inch. De resolutie van het scherm 480 x 800 wat een prima weergave geeft van je foto’s en je mailtjes. Hierdoor zul je het toestel eenvoudig mee kunnen nemen. Of je de Samsung Galaxy J1 Duos nu in je broekzak mee wilt nemen of in een tas. Wil je dus geen grote smartphone, omdat zo’n toestel niet in je broekzak past of omdat deze niet handzaam is, dan is de Samsung Galaxy J1 Duos zeker aanbevelenswaardig.

Camera
Met de Samsung Galaxy J1 Duos kun je nu nog gemakkelijker jouw favoriete momenten vastleggen. De Hand Selfie functie is ook handig. Deze spoort jouw handbeweging op en hierdoor kun je een foto maken. Je hoeft ook niet op een knop te drukken, omdat de Tik Functie dit voor jou vereenvoudigt. Je kunt namelijk bij het maken van een foto gewoon ergens op het scherm klikken. Dankzij de 5 magapixel camera kun je prima foto’s maken. Deze camera zorgt voor helder foto’s en de ingebouwde flits zorgt ervoor dat je overal foto’s; kunt maken.

Levensduur
De Samsung Galaxy J1 Duos heeft een superhandige functionaliteit waarbij je de levensduur van de batterij min of meer kunt verlengen. Allerlei functies die je niet gebruikt worden afgesloten, zodat er minder stroom wordt gebruikt en je langer gebruik kunt maken van je smartphone.

Multifunctionele kaart
De Samsung Galaxy J1 Duos werkt op een 1,2 GHz Dual Core processor. Hierdoor kun je probleemloos allerlei dingen doen met je smartphone. Denk aan het surfen op het internet, spelletjes spelen of video’s bekijken. Door de HSPA+ ondersteuning kun je snel downloaden en uploaden. De Samsung Galaxy J1 Duos is een Android toestel en maakt gebruik van het besturingssysteem Google Android 4.4.

Kosten
In vergelijking met veel andere smartphones is Samsung Galaxy J1 Duos voordelig. Je hoeft niet heel veel geld uit te geven om een prima smartphone te hebben. Ondanks dat dit toestel van Smartphone voordelig is, is het zeker geen eenvoudige telefoon. Je beschikt als gebruiker over alle basisfuncties.