• Dennis
  • 0

De Samsung Galaxy Note 7 komt een week later dan gepland op de Nederlandse markt. De bedoeling was dat de Note 7 al vanaf 2 september in ons land te koop zou zijn, maar dat wordt nu verplaatst naar 9 september. Dat heeft Samsung zelf bekendgemaakt.

Eerder werd al duidelijk dat het toestel alle voorverkooprecords had gebroken. De fabrikant heeft nu ‘een dergelijk hoge vraag’ naar het toestel, dat het toestel een week wordt uitgesteld. Begin deze maand zei de fabrikant nog dat het toestel tegelijkertijd met de wereldwijde release in de verkoop zou gaan.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 schot in de roos

Het lijkt erop dat de Samsung Galaxy Note 7 een schot in de roos is voor het Zuid-Koreaanse bedrijf. In het thuisland brak het nieuwe toestel alle verkooprecords. Binnen twee dagen tijd werden er 200.000 exemplaren gereserveerd.

De Galaxy Note 7 werd vorige week dinsdag gepresenteerd op drie verschillende plekken in Londen, New York en Rio de Janeiro. De Galaxy Note 7 is de ‘grote broer’ van de Samsung Galaxy S7 familie. Het toestel heeft een 5,7 inch groot beeldscherm met gebogen randen aan beide kanten. Verder heeft het toestel een Exynos 8-processor, begeleid door 4 gigabyte werkgeheugen en 64 gigabyte interne opslagcapaciteit. Deze is verder uit te breiden met een MicroSD-geheugenkaart.

Verder heeft de smartphone een 12 megapixel Dual Pixel-camera aan de achterzijde en een 5 megapixel-camera aan de voorzijde.

Prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Note 7 heeft een 35000 mAh grote accu en zal uit de doos werken op Android 6.0.1 Marshmallow. Inmiddels is al bekend dat het toestel ook in aanmerking komt voor de update naar Android 7.0 Nougat.

De smartphone komt op 9 september in de Nederlandse en Belgische winkels te liggen. Het toestel is te koop voor 840 euro en is te verkrijgen in de kleuren ‘Blue Coral’, ‘Silver Titaniium’ en ‘Black Onyx’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...