• Dennis
  • 0

Ondanks de problemen met de Samsung Galaxy Note 7, komt Samsung volgend jaar gewoon met de Samsung Galaxy Note 8. De problemen met de Note 7 betekenen dus niet het einde van de Galaxy Note-serie.

Samsung presenteerde onlangs het Samsung Upgrade Program in Zuid-Korea. Uit dat plan komen nieuwe details naar voren, waaronder dat het Zuid-Koreaanse bedrijf van plan is volgend jaar de Samsung Galaxy Note 8 uit te brengen.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Upgrade Program verraadt komst Samsung Galaxy Note 8

Het Samsung Upgrade Program is in een paar landen ter wereld actief. Dat is een service waarmee fans van het bedrijf ieder jaar een nieuwe smartphone van Samsung kunnen kopen, tegen lagere prijzen. Binnen het programma kunnen liefhebbers een toestel ‘huren’, en zo ieder jaar het oude toestel inruilen tegen een nieuwer model.

Vooral bij de duurdere modellen wordt het programma vaak gebruikt. De Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge en ook de Galaxy Note 7 zouden binnen dit programma beschikbaar moeten komen. De eerste twee genoemde modellen zijn inderdaad beschikbaar, maar het laatste model had productieproblemen en werd uiteindelijk na meerdere incidenten uit de schappen gehaald.

Klanten die het Samsung Upgrade Program hebben aangeschaft en voor de Galaxy Note 7 hadden gekozen, moesten hun toestel uiteindelijk weer inleveren. In plaats daarvan krijgen de consumenten nu een Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge toegestuurd.

Samsung Galaxy Note 8 komt volgend jaar

De Samsung Galaxy Note 8 komt volgend jaar, zo blijkt uit nieuwe details over het Samsung Upgrade Program. De mogelijkheid bestaat de S7-serie dan te upgraden naar de Samsung Galaxy S8-serie of de Samsung Galaxy Note 8, zo ontdekte de persdienst Reuters. Daarmee bevestigt het Zuid-Koreaanse bedrijf dat het door wil blijven gaan met de productie en de ontwikkeling van de Galaxy Note-serie.

Eerder voorspelden analisten dat de fabrikant zou willen stoppen met de serie, omdat de Galaxy Note 7 een behoorlijke smet op het imago van de toestellen had veroorzaakt. Nieuwe details bevestigen echter dat het bedrijf volgend jaar een nieuwe Samsung Galaxy Note 8 uit zal brengen.

Een reactie “‘Samsung Galaxy Note 8 komt in 2017’

  1. nou ben zeer benieuwd waneer samsung galaxy note 8 uitkomt. want ik hoop dat het stuk betere uitbreiding is vergeleken mislukte note 7 met de accu explosief problemen. laat me alstublieft weten waneer de note 8 uitkomt. kan niet wachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...