De Samsung Galaxy S4 i9505 is een van de topmodellen van Samsung. Met een scherm van maar liefst 5 inch in Full HD is de telefoon een lust voor het oog. Door de sterke quad-core processor zorgt voor een erg vlotte mobiel. Daarnaast beschik je over een prachtige 13 megapixel camera, die zeer mooie foto’s maakt. Het toestel kan verbinding maken met 4G netwerken, waardoor je overal razendsnel bereik hebt. Ook kun je gebruik maken van de functies Air View, Smart Pause, Smart Scroll en Smart Rotate. Hierdoor kun je navigeren zonder het scherm aan te raken. Met de Galaxy S4 haal je een toptelefoon in huis waarmee je in een klap over alle mogelijkheden beschikt die je in een smartphone kunt zoeken.

Camera

Het toestel beschikt over twee goede camera’s. De beste camera is te vinden aan de achterzijde van het apparaat. Hier bevindt zich een 13 megapixel camera, waarmee je prachtige foto’s kunt maken. Deze camera wordt ondersteund door een led flitser, waardoor je in alle omgevingen de juiste belichting zult hebben voor het maken van je foto. Ook zijn er genoeg functies aanwezig om je te ondersteunen bij het maken van je foto’s, waaronder autofocus, beeldstabilisatie, digitale zoom, geotagging, glimlachherkenning en gezichtsherkenning. De 2,1 megapixel camera aan de voorzijde van het toestel is geschikt voor videobellen of het maken van selfies. Video-opname is mogelijk in 30 frames per seconde met een resolutie van 1080p HD. Een videospeler mag natuurlijk niet ontbreken om al je gemaakte filmpjes in af te spelen.

Display

De display op dit toestel is van sublieme kwaliteit. De schermdiagonaal is 5 inch wat voor veel gebruikers als een erg fijn formaat wordt gezien. Het type beeldscherm dat in het toestel is geplaatst is een Super AMOLED-scherm, waarvan de resolutie 108 x 1920 pixels is. Dit komt neer op een pixeldichtheid van maar liefst 441 pixels per inch. Dit is een prachtig resultaat, waardoor de helderheid van het scherm erg hoog is. Het beeldscherm glas is gemaakt van Coming Gorilla Glass 3 en het betreft een multi-touch touchscreen. Dit houdt in dat er meerdere aanrakingen tegelijk kunnen worden waargenomen. Denk aan het in-/uitzoomen met twee vingers.

Hardware

De Galaxy S4 is voorzien van een krachtige 1,9 GHz quad-core processor. Het type processor dat is gebruikt is een ARM Krait 300 die erg snel en zuinig te werk gaat. Er is 2 GB aan werkgeheugen beschikbaar en er is een opslagcapaciteit van 16 GB op het toestel aanwezig. De opslagcapaciteit is uit te breiden naar maximaal 64 GB door middel van een Micro SD kaart. Na een update van het besturingssysteem zul je beschikken over Android 4.3 Jelly Bean met Userinterface Samsung TouchWiz. De batterij die in het toestel is geplaatst is een Lithium-ion accu met een capaciteit van 2600 mAh. De accu heeft een stand-by tijd van 350 uur en een gesprekstijd van 1020 minuten. Je komt dus met gemak je dag rond met de Galaxy S4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *