Samsung Galaxy S6 Edge 128GB: fraaie smartphone
De Samsung Galaxy S6 Edge is geïnspireerd door het specialistische werk van ambachtelijke glasblazer en metaalsmeden, zoals Samsung het zelf omschrijft. Hierdoor heb je een uniek combinatie in handen van glas en metaal die het toestel uniek in zijn soort maakt. Door de ronde vormen van de smartphone heb je een smartphone te pakken die zowel stoer als elegant oogt.

Edge
Met deze Samsung Galaxy S6 Edge kun je kleur combineren met communicatie. Het is namelijk, als gebruiker van deze smartphone, mogelijk om een klein te koppelen aan de belangrijkste personen in je contactlijst. Je kunt zo’n persoon eenvoudig bellen door een kleur in het Edge scherm te selecteren. Zo kun je ook direct zien wie er contact met jou op wil nemen.

Opladen
Voor veel gebruikers van smartphones is het snel opladen van de Samsung logischerwijs ook belangrijk en het snel kunnen opladen van een smartphone is bij steeds meer ontwikkelaars van smartphones mogelijk. Zo ook bij de Samsung Galaxy S6 Edge. Deze smartphone kan tot wel anderhalf keer sneller opladen dan de voorgangers. Dat is natuurlijk een grote vooruitgang. Je kunt deze smartphone bovendien draadloos opladen door het toestel op een compatible oplaad pad te leggen. Hierdoor hoef je niet in de weer met allerlei kabeltjes.

Scherm
Het scherm van de Samsung Galaxy S6 Edge zorgt voor een haarscherpe kijkervaring en een niet te overtreffen helderheid die uniek in zijn soort is. Niet alleen binnen, maar ook buiten kun je hier van op aan. Het 5,1 inch Quad HD Super AMOLED screen met een resolutie van 2560 x 1440 zal je versteld doen staan van de sublieme scherpheid ervan.

Smart Manager
Veel gebruikers zullen ook kennismaken met de Smart Manager. Je kunt met de Smart Managers allerlei gegevens kunnen controleren. Denk aan het werkgeheugen van de smartphone, de status van de batterij, de opslagcapaciteit en diverse andere gegevens.

Je kunt voorts je smartphone beveiligen met een vingerafdrukscanner, dit wordt ook wel KNOX genoemd. Zo kun je jouw Samsung Galaxy S6 Edge nog beter beveiligen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *