Samsung Galaxy S6 Edge Plus 32GB G928F is een fraaie smartphone. Dit toestel is de Plus-versie van de Galaxy S6 Edge. Met een 5,67 inch scherm is het een redelijk groot toestel. Het scherm heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. De beelden van het toestel zijn haarscherp dankzij de 4k-kwaliteit van het beeldscherm. De randen van het toestel zijn uniek, omdat het scherm over de rand heen is gebogen. Het design is volgens velen beter dan de vorige toestellen. Al het plastic is verdwenen en de randen van chroom zijn niet meer van toepassing.

Veel verschillen tussen de Galasy S6 Edge en de Plus versie zijn er niet. Uiteraard is de Plus variant groter, maar als het om het design gaat zijn er niet direct grote verschillen. Ondanks dat het scherm van de Plus redelijk groot is, is het beerscherm smaller dan de LG G4 en de iPhone S6 Plus. Wel is het gebogen scherm visueel sterker dan de kleinere versie (5,1 inch).

Kenmerken van de Edge Plus

Het werkgeheugen van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus 32GB G928F is met vier GB één GB meer dan de kleinere versie. Verder is de hardware te vergelijken met de S6 en S6 Edge. Er valt voorlopig ook niet veel te verbeteren, omdat de processor van buitengewoon goede kwaliteit is. De apps laden altijd snel en reageren meteen. Uiteraard mag je ook niets anders verwachten, omdat dit een relatief dure smartphone is.

Scherm & Camera

Het scherm van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus 32GB G928F is van uitstekende kwaliteit. Het gebogen scherm is natuurlijk bijzonder mooi, maar echt een toevoeging is het natuurlijk niet meteen. Je hebt er niet direct iets aan. De camera van het toestel is uitstekend. Met 16 megapixel camera en een f/1.9 lens kun je prachtige foto’s maken. De fotocamera kun je snel starten door twee maal op de home button te drukken. Bij deze smartphone heb je ook een videostabilisatie.

Accu>De accu is niet verwisselbaar. Niettemin is het een krachtige accu die een grote capaciteit heeft van 3000 mAh. De accuduur is beter dan veel andere S6 modellen van Smartphone. Je kunt in principe de hele dag allerlei dingen op je smartphone doen, zonder dat je de accu moet opladen. Er is ook een snellaad functie, waardoor je een lege Samsung Galaxy S6 Edge Plus 32GB G928F binnen anderhalf uur weer volledig kunt opladen. Met een draadloze oplader kun je het toestel ook draadloos opladen