Over de Samsung Galaxy S6 edge

Samsung Galaxy S6 Edge Plus 32GB G928F is een fraaie smartphone. Dit toestel is de Plus-versie van de Galaxy S6 Edge. Met een 5,67 inch scherm is het een redelijk groot toestel. Het scherm heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. De beelden van het toestel zijn haarscherp dankzij de 4k-kwaliteit van het beeldscherm. De randen van het toestel zijn uniek, omdat het scherm over de rand heen is gebogen. Het design is volgens velen beter dan de vorige toestellen. Al het plastic is verdwenen en de randen van chroom zijn niet meer van toepassing.Veel verschillen tussen de Galasy S6 Edge en de Plus versie zijn er niet. Uiteraard is de Plus variant groter, maar als het om het design gaat zijn er niet direct grote verschillen. Ondanks dat het scherm van de Plus redelijk groot is, is het beerscherm smaller dan de LG G4 en de iPhone S6 Plus. Wel is het gebogen scherm visueel sterker dan de kleinere versie (5,1 inch).

Lees meer

Een moment geduld a.u.b.

Informatie over de Samsung Galaxy S6 edge

Kenmerken van de Edge Plus

Het werkgeheugen van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus 32GB G928F is met vier GB één GB meer dan de kleinere versie. Verder is de hardware te vergelijken met de S6 en S6 Edge. Er valt voorlopig ook niet veel te verbeteren, omdat de processor van buitengewoon goede kwaliteit is. De apps laden altijd snel en reageren meteen. Uiteraard mag je ook niets anders verwachten, omdat dit een relatief dure smartphone is.

Scherm & Camera

Het scherm van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus 32GB G928F is van uitstekende kwaliteit. Het gebogen scherm is natuurlijk bijzonder mooi, maar echt een toevoeging is het natuurlijk niet meteen. Je hebt er niet direct iets aan. De camera van het toestel is uitstekend. Met 16 megapixel camera en een f/1.9 lens kun je prachtige foto’s maken. De fotocamera kun je snel starten door twee maal op de home button te drukken. Bij deze smartphone heb je ook een videostabilisatie.

Accu

De accu is niet verwisselbaar. Niettemin is het een krachtige accu die een grote capaciteit heeft van 3000 mAh. De accuduur is beter dan veel andere S6 modellen van Smartphone. Je kunt in principe de hele dag allerlei dingen op je smartphone doen, zonder dat je de accu moet opladen. Er is ook een snellaad functie, waardoor je een lege Samsung Galaxy S6 Edge Plus 32GB G928F binnen anderhalf uur weer volledig kunt opladen. Met een draadloze oplader kun je het toestel ook draadloos opladen

Samsung Galaxy S6 Edge 64GB

ambacht in een modern jasjeDe Samsung Galaxy S6 Edge Plus is een fraai vormgegeven smartphone. Met een scherm van 5,7 inch is dit toestel groter dan de Galaxy S6 Edge versie. Wil je graag een water kleiner toestel, dan is de S6 Edge een optie. Deze is wat handzamer en zal gemakkelijker in je broekzak passen. We kunnen voorstellen dat een toestel van 5,7 inch wellicht wat te groot is. Er is eigenlijk ook geen sprake meer van een smartphone, want je kunt eerder spreken van een phablet.

Het grotere scherm is niet het enige wat opvalt bij dit toestel. De schermhoeken zijn afgerond. Bij geen enkele andere smartphone fabrikant zie je dit terug. Het toestel is voorzien van een zogeheten AMOLED-scherm. Je krijgt hierdoor scherpe en heldere beelden. Doordat het toestel een QHD-resolutie heeft is het beeld haarscherp.

Kenmerken van de Samsung Galaxy S6 Edge plus
Je kunt bij deze smartphone een kleur koppelen aan de vijf contactpersonen waar je het meeste contact mee hebt. Aan de hand van de kleurcode kun je zien wie contact met jou opneemt. Of dat nu een inkomend telefoontje is, een e-mail of een sms. Je ziet direct wie contact met je opneemt, ook als je je telefoon ondersteboven hebt.

Verder is het diafragma van de smartphone verbeterd. Dit is een F 1.9 diafragma. Dit geldt zowel voor de camera aan voorzijde als de camera aan de achterzijde. Je kunt mede dankzij de 16 megapixl camera te allen tijde haarscherpe foto’s maken. Door twee keer op de home button te drukken kun je direct een foto maken. Ieder denkbaar moment kun je hierdoor snel op de gevoelige plaat vastleggen. Superhandig.

De Galaxy S6 Edge Plus is vooral veel sneller dan de voorgangers. Dit toestel heeft 4GB aan werkgeheugen. Eén GB meer dan de ‘gewone’ Edge. De opstartsnelheid van veel apps is razendsnel en tegelijkertijd is deze smartphone buitengewoon energiezuinig. Je kunt dus lang gebruikmaken van de smartphone. Als het om de veiligheid gaat kun je gebruikmaken van KNOX. Dit is een scanner die je toegang tot je telefoon geeft door middel van je vingerafdruk.

Opladen
Het opladen van deze smartphone gaat sneller dan de voorgaande smartphones van Samsung. Het is zelfs mogelijk om draadloos op te laden. Dit doe je door je smartphone op een compatible oplaadpad te leggen. Een dergelijke oplaadpad wordt overigens niet standaard meegeleverd. Deze zul je los moeten aanschaffen.

Samung Galaxy S6 Edge 64GB

Samsung Galaxy S6 Edge 128GB: fraaie smartphone
De Samsung Galaxy S6 Edge is geïnspireerd door het specialistische werk van ambachtelijke glasblazer en metaalsmeden, zoals Samsung het zelf omschrijft. Hierdoor heb je een uniek combinatie in handen van glas en metaal die het toestel uniek in zijn soort maakt. Door de ronde vormen van de smartphone heb je een smartphone te pakken die zowel stoer als elegant oogt.

Edge
Met deze Samsung Galaxy S6 Edge kun je kleur combineren met communicatie. Het is namelijk, als gebruiker van deze smartphone, mogelijk om een klein te koppelen aan de belangrijkste personen in je contactlijst. Je kunt zo’n persoon eenvoudig bellen door een kleur in het Edge scherm te selecteren. Zo kun je ook direct zien wie er contact met jou op wil nemen.
Opladen
Voor veel gebruikers van smartphones is het snel opladen van de Samsung logischerwijs ook belangrijk en het snel kunnen opladen van een smartphone is bij steeds meer ontwikkelaars van smartphones mogelijk. Zo ook bij de Samsung Galaxy S6 Edge. Deze smartphone kan tot wel anderhalf keer sneller opladen dan de voorgangers. Dat is natuurlijk een grote vooruitgang. Je kunt deze smartphone bovendien draadloos opladen door het toestel op een compatible oplaad pad te leggen. Hierdoor hoef je niet in de weer met allerlei kabeltjes.Scherm
Het scherm van de Samsung Galaxy S6 Edge zorgt voor een haarscherpe kijkervaring en een niet te overtreffen helderheid die uniek in zijn soort is. Niet alleen binnen, maar ook buiten kun je hier van op aan. Het 5,1 inch Quad HD Super AMOLED screen met een resolutie van 2560 x 1440 zal je versteld doen staan van de sublieme scherpheid ervan.

Smart Manager
Veel gebruikers zullen ook kennismaken met de Smart Manager. Je kunt met de Smart Managers allerlei gegevens kunnen controleren. Denk aan het werkgeheugen van de smartphone, de status van de batterij, de opslagcapaciteit en diverse andere gegevens.

Je kunt voorts je smartphone beveiligen met een vingerafdrukscanner, dit wordt ook wel KNOX genoemd. Zo kun je jouw Samsung Galaxy S6 Edge nog beter beveiligen.