Begin 2016 wordt de Samsung Galaxy S7 verwacht en natuurlijk zijn er al genoeg mensen die zich afvragen hoe deze versie eruit zal zien en wat de nieuwste verbeteringen zullen zijn. Intern wordt de S7 ‘Project Lucky’ genoemd. De verwachtingen zijn hoog, want het getal 7 wordt in vele landen van Azië als een geluksgetal gezien. Samsung zal er dus alles aan doen om van de Galaxy S7 een groot succes te maken. In februari 2016 vindt het Mobile World Congres plaats in Barcelona en waarschijnlijk wordt de Galaxy S7 kort daarvoor of tijdens het congres gelanceerd.

Samsung_Galaxy S7

Twee camera’s
Volgens sommige bronnen zal de Samsung Galaxy S7 twee camera’s aan de achterzijde bevatten. Deze camera-techniek zagen we ook bij de HTC One M8. Door twee verschillende lenzen te gebruiken, wordt er meer diepte gecreëerd in de foto’s. Helaas bleek deze techniek bij de HTC One M8 geen groot succes te zijn. Wat de meerwaarde hiervan is bij Samsung, zal nog moeten blijken. Ook wordt er gezegd dat de S7 waarschijnlijk een 20-megapixel camera zal krijgen.

Verdere geruchten
Het vlaggenschip zal waarschijnlijk in twee varianten verschijnen, waarbij de processor het onderscheid maakt, namelijk de Qualcomm Snapdragon 820-processor en de nieuwe Exynos M1-chipset.
Verder wordt er beweerd dat de Galaxy S7 een 5,7-inch scherm zal krijgen. Hiermee komt de S7 qua schermformaat op één lijn te staan met de Samsung Galaxy Note-serie en de Edge S6 +.
Geruchten gaan dat de S7 weer de mogelijkheid krijgt van een micro-sd-kaartondersteuning. Dit was bij de Galaxy S6 niet mogelijk en daardoor kon je de opslagcapaciteit van de smartphone niet uitbreiden.

Bovenstaande zijn slechts geruchten. Het is nu afwachten tot de daadwerkelijke lancering van de Samsung Galaxy S7 om te weten wat deze smartphone allemaal kan en of je hem wil aanschaffen of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *