• Dennis
  • 0

Samsung heeft een update uitgebracht voor de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. De update is bedoeld voor de Benelux en bevat maar een paar kleine verbeteringen. Samsung beloofde iedere maand een beveiligingsupdate uit te brengen, op basis van de beveiligingsupdates die Google zelf uitbrengt.

Iedere maand brengt Google zo’n update uit. Daarmee worden kwetsbaarheden binnen Android opgelost. Door de updates uit te voeren houden gebruikers hun smartphone veilig, en kan voorkomen worden dat criminelen bijvoorbeeld data kunnen stelen.

Samsung rolt update Galaxy S7 snel uit

Samsung heeft de update voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge in de Benelux al snel uitgerold. Inmiddels krijgen de eerste gebruikers van het toestel de update binnen. Google bracht begin deze maand een belangrijke beveiligingsupdate uit.

De update voor deze maand mag dan klein lijken, maar is toch erg belangrijk. Het gaat om een zeer belangrijke update, omdat Google in de update maar liefst 118 problemen en kwetsbaarheden verhelpt.

Galaxy S8 en Galaxy S8 Edge

De Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8 Edge hebben deze update waarschijnlijk al gekregen, toen de gebruiker het toestel voor het eerst uit het doosje haalde. Gebruikers van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge moeten de update nog wel zelf installeren. Het is belangrijk dat dit gebeurt, omdat de kwetsbaarheden binnen Android kunnen leiden tot diefstal van gegevens op de mobiele telefoon.

Gebruikers van de toestellen krijgen vanzelf een berichtje van hun toestel zodra de update klaar staat om gedownload en geïnstalleerd te worden. Uiteraard kunnen gebruikers dit ook zelf doen, door naar het instellingenmenu te kiezen en vervolgens onder ‘Algemeen’ naar de software-informatie te gaan. Daar kan men handmatig controleren of er een update voor het toestel beschikbaar is. Mocht dit nog niet het geval zijn, heb dan even geduld. Binnen nu en een paar dagen is de update voor iedereen beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...