• Dennis
  • 0

De Samsung Galaxy S8 komt mogelijk toch in twee formaten uit. Aanvankelijk zou Samsung plannen hebben om maar een versie van de Samsung Galaxy S8 uit te brengen, maar na het debacle met de Galaxy Note 7 zou er toch een tweede uitvoering in het leven worden geroepen.

Er gaan al tijden geruchten dat de fabrikant aan een smartphone met een compleet nieuwe vormgeving werkt. Mogelijk zou het beeldscherm van de smartphone over drie of vier randen gebogen zijn. Daardoor is de smartphone nagenoeg randloos.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 geruchten

Er gaan meerdere geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S8. Eerder zou Samsung maar één uitvoering uit willen brengen. Toch lijkt het erop dat na het probleem met de Samsung Galaxy Note 7 de fabrikant nu toch twee uitvoeringen uit wil brengen. De eerste uitvoering heeft een randloos scherm, doordat het scherm aan meerdere kanten is gebogen. Daarnaast komt er mogelijk toch ook nog een platte uitvoering van de Galaxy S8.

Dit zou besloten zijn nadat de Galaxy Note 7 uit de schappen werd gehaald, als gevolg van brandgevaarlijke accu’s. Mogelijk wordt de Samsung Galaxy S8 Edge bovendien een groter toestel, als vervanger van de Note 7.

Mogelijk krijgt de Samsung Galaxy S8 Edge een 5,7 inch groot beeldscherm. De omvang van het toestel zou niet toenemen, doordat het scherm aan meerdere kanten is gebogen. De grootste uitvoering van de Galaxy S8 krijgt mogelijk zelfs een beeldschermformaat van 6,2 inch. Het is opmerkelijk dat Samsung voor zo’n stap kiest, want er zijn nog geen andere high-end smartphones met een dergelijke grootte.

Deze nieuwe, grote smartphone zal mogelijk luisteren naar de naam ‘Samsung Galaxy S8 Plus’. Eerder kwamen er al geruchten naar buiten dat de fabrikant besloten heeft de introductie nog even uit te stellen. Normaalgesproken wordt de nieuwe Galaxy-lijn gelanceerd in februari, maar het ontwerpteam zou nu meer tijd willen om een veilig, goed vormgegeven toestel op de markt te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...