• Dennis
  • 0

De Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8 Plus krijgen zeer binnenkort een tweede grote update. Samsung zal de updaten binnen enkele dagen aan haar gebruikers beschikbaar stellen.

Veel gebruikers klagen momenteel over beeldschermproblemen en dat zij problemen hebben met uitvallende Wi-Fi-signalen. De update moet die problemen oplossen, zo meldt Samsung.

Problemen met Samsung Galaxy S8

Ook de Samsung Galaxy S8 heeft zo haar eigen problemen. Samsung had er alles op alles op gezet om problemen met haar nieuwe vlaggenschiptoestel te voorkomen. De toestellen gingen op 28 april officieel in de verkoop, waaronder in Nederland. De toestellen werden al eerder uitgeleverd aan consumenten die de toestellen hebben voorbesteld.

De zogenaamde early adopters melden nu problemen met de toestellen. Volgens hen kampen hun toestellen met problemen met het beeldscherm en problemen met het Wi-Fi-netwerk.

Binnenkort update voor Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8 Plus krijgen zeer binnenkort een nieuwe update die de problemen op moet gaan lossen. The Wall Street Journal meldt dat Samsung de update in ontwikkeling heeft en dat deze binnen enkele dagen tot enkele weken beschikbaar zal zijn. Samsung benadrukt dat het hier gaat om softwarematige problemen en niet om problemen met de hardware zelf. Daardoor zijn de problemen naar eigen zeggen vrij eenvoudig op te lossen.

Gebruikers van de Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus klagen de laatste tijd vaak over een rode of roze gloed over het beeldscherm. Samsung zegt dat dit probleem zich voordoet door een fout in de software. De software die het beeldscherm aanstuurt zou niet goed genoeg geoptimaliseerd zijn. Daarnaast klagen sommige gebruikers erover dat hun WiFi-verbinding zomaar uitvalt.

Het is niet voor het eerst dat Samsung vrij kort na de release een update uitbrengt. Vorige week bracht Samsung ook al een update met een grootte van 665 MB uit. Deze moest enkele problemen oplossen en daarnaast verbeteringen doorvoeren aan spraak assistent Bixby en de camera-app. De nieuwe update zal mogelijk binnen enkele dagen tot weken uitgerold worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...